U PONEDJELJAK POZITIVAN NA KORONU, U UTORAK ZABIO I ASISTIRAO U LIGI PRVAKA: / 'Bio je to dodatan motiv za mene'

Image
Foto: Profimedia

U ponedjeljak su mu otkrivena antitijela, a onda se testirao i nekoliko sati prije utakmice i nalaz mu je bio negativan

4.11.2020.
9:52
Profimedia
VOYO logo

Nizozemski prvak Ajax slavio je u trećem kolu Lige prvaka protiv danskog Midtjyllanda s 2:1. Oba gola za "kopljanike" zabio je srpski reprezentativac Dušan Tadić.

Srbin je u prvoj minuti asistirao za vodeći gol Brazilcu Antonyju, a onda je 12 minuta kasnije na asistenciju Quincyja Promesa zabio za 2:0. Do kraja utakmice Danci su uspjeli smanjiti, ali Ajax je uspio održati pozitivan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, moglo je to biti i drugačije da Dušan Tadić nije igrao, a zamalo smo gledali i takav scenarij. Tadić je, naime, u ponedjeljak bio pozitivan na koronavirus, a onda je u utorak, samo nekoliko sati uoči početka utakmice Lige prvaka dobio novi nalaz i on je bio negativan. U ponedjeljak su mu otkrivena antitijela, a onda se testirao i nekoliko sati prije utakmice i nalaz mu je bio negativan.

Image

HERING, 03-11-2020 , MCH Arena , Champions League Football season 2020 / 2021 , FC Midtjylland - Ajax , Ajax player Dusan Tadic,Image: 567230300, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Austria and The Netherlands ***, Model Release: no

"U 16 sati sam saznao da ću igrati. Sve to je bio dodatan motiv za mene. Profesionalci smo i moramo uvijek biti spremni. Bila je ovo teška utakmica, kao i ona protiv Atalante. Završilo je dobro, najvažnija su tri boda", rekao je Tadić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ova vijest je oduševila srpske navijače jer Tadić će moći nastupiti 12. studenog na Marakani protiv Škota, a to je ujedno odlučujuća utakmica za plasman na Euro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo