U OVOM BAJKOVITOM RESORTU BIT ĆE SMJEŠTENI VATRENI: / HNS izabrao pravi luksuz; Tyger Woods, Messi i Ronaldinho boravili su ovdje

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Vatreni će na Euru boraviti u bajkovitom Fairmontu nedaleko od St. Andrews-a

20.12.2019.
20:21
Screenshot: You Tube
VOYO logo

"Hrvatska nogometna reprezentacija boravit će za vrijeme Europskog prvenstva u luksuznom resortu Fairmont nedaleko od škotskog gradića St. Andrews. To je odluka HNS-ove inspekcije i izbornika Zlatka Dalića, pomalo iznenađujuća s obzirom na to da ovaj hotel nije bio u Uefinoj ponuđenoj kvoti kampova za pripreme", piše Večernji list.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

VATRENA OAZA MIRA: Pogledajte hrvatski kamp na Euru; Noćenje ovdje stoji i do 400 eura

Image

VATRENA OAZA MIRA: Pogledajte hrvatski kamp na Euru; Noćenje ovdje stoji i do 400 eura

212 soba, 17 apartmana i dvije dodatne luksuzne vile

Resort ima 212 soba, 17 apartmana i dvije dodatne luksuzne vile. Noćenje u dvokrevetnoj sobi stoji i do 400 eura. Udaljenost od St. Andrewsa do Glasgowa, u kojemu će Hrvatska igrati dvije utakmice Eura, iznosi nešto više od 100 kilometara, stoji u tekstu Večernjeg lista. Fairmont je doista oaza zelenila, u kojoj će vatreni imati blaženi mir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznat po nepreglednim golf-igralištima

Poznat je po nepreglednim golf-igralištima na kojima su nastupali najveći svjetski golferi (Tiger Woods i Rory McIlroy), a hotel ima brojne sadržaje za relaksaciju gostiju; zatvoreni bazen, stolni nogomet, stolni tenis, biljar. Također, u Fairmontu su znali, tijekom povijesti, boraviti mnogi uglednici svjetskog nogometa. Messi s Barcelonom pripremao se u bajkovitom Fairmontu, Ronaldinho je tada igrao još za Barcelonu, zatim Manchester City, Everton, škotska ragbijaška reprezentacija, a veliki Alex Ferguson znao je u St. Andrews dovesti i Manchester United, na relaksacijske treninge i team buildinge uz partije golfa.

Nadamo se kako će našim nogometašima boravak u luksuznom Fairmontu goditi i da ćemo imati još jedno nezaboravno ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo