U MESSIJEVOJ SJENI VALJA SE JOŠ JEDNA VELIKA TRANSFER PRIČA: / Juve dovodi legendu Barcelone?

Image
Foto: AFP

Urugvajskog napadača želi cijeli niz klubova

28.8.2020.
12:28
AFP
VOYO logo

U sjene događanja oko LionelaMessija u drugi plan je pao LuisSuarez. Poznato je da je on bio prvi nogometaš Barcelone kojeg je novi trener Ronald Koeman obavijestio da više ne računa na njega. Urugvajac se unatoč tomu nada da će ostati na Camp Nou. To mu je najveća želja. No, ne ostvari li mu se moći će, prema svemu sudeći, birati gdje će otići.

Madridska Marca piše da se u bitku uključio Juventus i da je talijanski među prvima reagirao na vijest i krenuo u konkretnu akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez celebrates a goal during the UEFA Champions League semi-final first leg football match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona on May 1, 2019. (Photo by Josep LAGO / AFP)

Osim Juventusa, Ajax bi želio vidjeti Suareza opet u svojim redovima dok se trenutačno piše i o interesu Leicester Cityja i Beckhamovog Inter Miamija.

Ode li u ovom prijelaznom roku iz Barcelone, otići će kao reći najbolji strijelac u klupskoj povijesti. Ove sezone je unatoč operacija koljena uspio zabiti 21 pogodak u 36 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo