PRIČA O LUKI / Srpski portal iznenadio dan nakon što je Vatreni uzeo petu Ligu prvaka: 'Ovo je šokantna istina o Modriću'

Image
Foto: AFP, CESAR MANSO

Pustili su i snimku koja datira iz 1990. godine

29.5.2022.
9:28
AFP, CESAR MANSO
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Luka Modrić nastavlja skupljati pehare namijenjene pobjednicima Lige prvaka. U Parizu je, nakon pobjede Reala protiv Liverpoola od 1-0, osvojio peti put to prestižno natjecanje. Rekorder po broju naslova pobjednika Lige prvaka (Kup prvaka) i dalje je Francisco Paco Gento, nekadašnji igrač madridskog Reala, sa šest pehara.

Ranije su, pak, po pet naslova imali Cristiano Ronaldo (Manchester United i Real Madrid), Costacurta i Maldini (Milan) te nekadašnji igrači madridskog Reala, Di Stefano, Lesmes, Marquitos, Zarraga i Rial.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada im se s pet naslova pobjednika Lige prvaka pridružio dio sadašnje generacije Reala. Uz Luku Modrića peti put su ovaj pehar podizali Benzema, Kroos, Casemiro, Marcelo, Carvajal…

Senzacionalan podvig odjeknuo u regiji

A ovakav senzacionalan podvig Vatrenog odjeknuo je i regijom. Srpski Kurir tako je svoje čitatelje odlučio podsjetiti na rane dane iz života našeg maestra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Branio je koze od vukova po kršu Krajine, a sada je ikona Reala: Šokantna istina o Modriću - s pet godina je na Velebitu prkosio zvijerima", naslov je teksta u kojem navode da je Modrić nekada bio pastir i kojeg su popratili nadnaslovom 'spektakularna priča.

Image
Foto: Screenshot

Luka Modrić i Gareth Bale

"Vjerovali ili ne, čovjek koji je s najuspješnijim klubom na svijetu osvojio čak 19 trofeja nekada je čuvao koze po kršu Velebita u Krajini. Snimajući vukove po Velebitu, o čemu je i BBC napravio dokumentarni film, Pavle Balenović, nekadašnji svirač benda u legendarnoj hrvatskoj grupi Plava trava zaborava, nije ni sanjao kako će u videosnimcima zabilježiti legendu Reala kako sa samo pet godina suvereno čuva koze prkoseći opasnim divljim zvijerima", piše Kurir i nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Luka Modrić kao mali pastir

"Lutajući velebitskim prostranstvima, Balenoviću je društvo pravio i vuk kojeg je usvojio dok je još bilo štene od jednog seljaka u Gračacu. Shvativši da vuk neće moći preživjeti u Zagrebu, odlučio ga je pustiti u velebitska prostranstva", dodaju.

"Nevjerojatan snimak malog Luke Modrića autor je postavio na društvenim mrežama, ali i kapetana Vatrenih kako bez straha na velebitskoj buri i pod opasnošću od strašnih vukova tera koze u tor u sklopu rodne kuće", piše Kurir o trenutku kojeg možete vidjeti od 2:30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom podsjećaju i na to da se tijekom svojih lutanja Velebitom, Balenović sprijateljio sa Stipom Modrićem, ocem kapetana Vatrenih kojeg je 1990. godine snimio sa samo pet godina kako tjera ovce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom rata porodica je odbjegla u Zadar gdje je nastavila sa životom. Malo tko je znao za ove podatke o ranom djetinjstvu jednog od najboljih nogometaša na svijetu", završava se tekst.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo