U ITALIJI SE REDAJU SRAMOTNI INCIDENTI: / Navijači rasistički vrijeđali Miralema Pjanića, veznjak im brutalno odgovorio

Image
Foto: Profimedia

U posljednje vrijeme u Serie A redaju se ovakvi ispadi

25.9.2019.
12:10
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Juventusa upisali su nova tri boda nakon što su na gostovanju kod Brescie slavili s 2-1. Domaćini su poveli u 4. minuti pogotkom AlfredaDonnarumme, ali Juventus je uspio poravnati do poluvremena. U 40. minuti Dybala je izveo korner, a stoper Brescije JhonChancellor pogodio je vlastitu mrežu. Pobjedu Juventusu donio je MiralemPjanić u 63. minuti prekrasnim pogotkom s ruba 16-erca.

Image
Foto: Profimedia

September 24, 2019, Brescia, United Kingdom: Miralem Pjanic of Juventus makes a gesture to the crowd as he celebrates after scoring to give the side a 2-1 lead during the Serie A match at Stadio Mario Rigamonti, Brescia. Picture date: 24th September 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 472939093, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press, Jonathan Moscrop

Četvrti incident

Tako je na najbolji način utišao domaće navijače, koji su spali uvrede ne njegov račun. Kako javlja Sport Mediaset s tribina se čulo kako prema njemu viču 'zingaro' (cigane). Ovo je već četvrti rasistički ispad navijača u Seriji A. Prije Pjanića uvrede su pretrpjeli Lukaku, Kessie i Dalbert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo