Nova drama u Splitu: Slijedi povijesna čistka na Poljudu!

Hajduk se rješava čak 15 zaposlenika, a zaposlit će tri nova direktora – voditelje sektora za financije, logistiku i marketing. Rezime je to šestosatne sjednice Nadzornog odbora splitskog kluba.

22.10.2012.
11:25
VOYO logo

Novo vodstvo Hajduka predvođeno predsjednikom Uprave kluba Marinom Brbićem, u sklopu racionalizacije poslovanja kluba, najavilo je smanjenje broja zaposlenih. Tako je Nadzorni odbor Hajduka prihvatio prijedlog sistematizacije radnih mjesta prema kojem će u splitskom klubu ubuduće raditi 37 umjesto dosadašnja 52 zaposlenika. Predsjednik NO Josip Paladino istaknuo je da višak radnika neće biti otpušten, nego će se s njima dogovoriti sporazumni razlazi ili se radi o odlascima u mirovinu.

U Hajduku namjeravaju gotovo dvostruko smanjiti trošak radne zajednice i prve momčadi, te bi za njih, prema novom planu, trebali mjesečno izdvajati oko 2,7 milijuna kuna. Nadzorni odbor je na svojoj sjednici prihvatio i izvješća sportskog direktora Sergija Krešića i trenera Miše Krstičevića, a bilo je riječi i o realizaciji kredita za koje je jamstvo dao Grad Split. Kreditom od 30 milijuna kuna, koji bi uskoro trebao stići, kreću u isplatu vjerovnika. Prema dostupnim informacijama, najviše će platiti Šibeniku – 4,7 milijuna kuna te Marijanu Buljatu, kojem duguju 3,5 milijuna kuna. Bivšem kapetanu Srđanu Andriću moraju još platiti 2,6 milijuna, a nekadašnjem treneru Krasimiru Balakovui njegovom stožeru oko milijun kuna (593.000 + 350.000).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo