Hajdukovci su šokirani drastičnom odlukom: 'Ovo je odmazda!'

Dan nakon što je disciplinski sudac Hrvatske nogometne lige Krešimir Vlajčević odrezao novu kaznu Hajduku zbog izgreda njegovih navijača, u splitskom klubu kipte od bijesa.

14.11.2014.
9:54
VOYO logo

Podsjećamo, Hajduk je sankcioniran igranjem jedne domaće utakmice pred praznim tribinama zbog neprimjerenog ponašanja njegovih navijača na nedavnom prvenstvenom ogledu protiv Zadra. Novi je šok za Splićane došao tek nakon što su odradili kaznu od dvije utakmice bez gledatelja na Poljudu (protiv Lokomotive i Osijeka) zbog nereda koji su se dogodili na dvoboju protiv Rijeke u Dugopolju.

Član Nadzornog odbora Hajduka Ljubo Pavasović-Visković već je nakon prve kazne javno izrazio svoje nezadovoljstvo, a sve je ponovio i sada u izjavi za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nije kazna zbog ponašanja naših navijača, već odmazda zbog koncepta na kojem funkcionira Hajduk! Pri čemu naglašavam da smo dokazali kako nogomet nije primarno polukriminalna djelatnost", rekao je Pavasović-Visković.

Na Poljudu vjeruju da je ovo još jedan pokušaj da se uzdrma Hajdukov projekt narodnog kluba koji je zbog svoga uspjeha postao prijetnja vodećim ljudima hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se samog Vlajčevića tiče, on je samo puki izvršitelj tuđih zamisli", zaključio je Pavasović-Visković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo