U GRČKOJ VLADA PRAVA DEPRESIJA ZBOG - HRVATA! Vatreni istraumatizirali Grke kao nikad prije: / 'Ima li Skibbe Ahileja da ubode Hrvatsku?'

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju od 20.45 brani ogromna tri gola prednosti (4-1) u uzvratu play-offa za Svjetsko prvenstvo 2018. godine protiv domaćina Grčke.

11.11.2017.
22:55
PIXSELL/AFP
VOYO logo

U subotu su izbornik Zlatko Dalić i dokapetan Vatrenih u odsustvu Vedrana Ćorluke odradili službenu presicu uoči utakmice, a nakon toga imali su trening. Prvih 15 minuta trening je bio otvoren za javnost, a nakon toga su predstavnici medija napustili trening.

[FOTO] MANDŽO BI MOGAO ZAIGRATI! Izbornik poslao opaku poruku Grcima! ‘Mi se ne branimo, ovdje smo došli pobijediti’

Dalić je na presici kazao kako će nakon treninga donijeti odluku hoće li Marijo Mandžukić zaigrati na "Georgios Karaiskakisu". Dalić, stoga, ima samo jednu dvojbu uoči uzvrata. Tko će predvoditi napad Vatrenih?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKU U PIREJU ČEKA – PAKAO! ‘Vidio sam koliki je pritisak navijača kad igrate ovdje’

Mandžo propustio prvi dvoboj, Kalinić zaradio ozljedu koljena

Mandžukić je zbog ozljede propustio prvu utakmicu na Maksimiru, a Nikola Kalinić u toj utakmici zaradio je ozljedu koljena.

Međutim, Kalinić nije upitan za utakmicu, ali je i za prvih 11, javlja Goal.com. Također, Dalić je u razgovoru za Sportske novosti istaknuo kako i Ivan Perišić ima manjih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DETONACIJE ZA VRIJEME TRENINGA

"Ako sve bude u redu, nema potrebe za nekim promjenama, možda jedan-dva igrača. Ne mogu sad to kazati nakon prvog treninga poslije utakmice. Također, ni u taktici nećemo ništa mijenjati. Svi momci su svjesni da nas u Ateni čeka težak posao, te da nema opuštanja", izjavio je Zlatko Dalić za SN.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

OVAKO JE IZGLEDAO TRENING HRVATSKE POD DETONACIJAMA U VRUĆEM PIREJU: Vatreni sad imaju još veći motiv

Image

OVAKO JE IZGLEDAO TRENING HRVATSKE POD DETONACIJAMA U VRUĆEM PIREJU: Vatreni sad imaju još veći motiv

Dalić je poručio i da neće riskirati s igračima koji nisu potpuno spremni te je u ovom trenutku najrealnija opcija da napadači Juventusa i Milana podijele minutažu u uzvratu. Sjajna vijest je da su i Mandžukić i Kalinić odradili posljednji trening.

GRČKI MEDIJI U NEVJERICI NAKON NACIONALNOG RAZOČARANJA: ‘Noćna mora bez kraja’, grčki igrač briznuo u plač nakon zamjene

Vjerojatnih hrvatskih prvih 11 na Karaiskakisu

To vjerojatno znači da će ostatak momčadi izgledati kao na Maksimiru: Subašić; Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinić; Brozović, Rakitić, Modrić; Perišić, Kramarić i Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grci, s druge strane, najavili su ofenzivu i promjenu taktike i stila igre. Umjesto defenzive i bunkera, Grci će napasti Vatrene od prve minute, što je dobra šansa za naše nogometaše iz polukontri i kontri.

Izbornika Michaela Skibbea najviše raduje povratak važnog stopera Manolasa i kapetana Torosidisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nitko u Grčkoj ne vjeruje u prolazak reprezentacije na SP'

Ipak, nitko u Grčkoj ne vjeruje u prolazak reprezentacije na Svjetsko prvenstvo. Vlada prava depresija. Građanima Atene i Pireja više je u fokusu košarkaški derbi svih derbija između Olimpiakosa i Panathinaikosa u kojem je Pao slavio.

Inače, Vatreni i stručni stožer stigli su u Atenu oko 13.30 po hrvatskom vremenu i smjestili se u hotel u Ateni koji je daleko od buke. HTV u svojem izvještaju, pak, javlja kako se HNS na to odlučio jer smještaj u Pireju nije na razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan taksist je reporteru HTV-a kazao kako je na 3-1 ugasio televizor i odbio kupiti ulaznicu. Drugi je, pak, poručio kako je bolje da se u nedjelju ode pogledati atenski maraton, "jer ovdje je sve riješeno".

"Nema sumnje da će Skibbe pronaći svog "Trojanskog konja" i pokušati iznenaditi Dalića i društvo". Samo je pitanje, kako novinar HTV-a ističe, "ima li Ahileja da ubode Hrvatsku ili Helenu Trojansku da ujedini Grke koji djeluju kao jedan raštimani orkestar".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo