U DINAMU I DALJE VLADA NEIZVJESNOST: / U klub nije došla nikakva obavijest, čak ni o odgodi odluke

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

U Dinamu i dalje vlada neizvjesnost oko sudbine veznjaka Arijana Ademija. U petak se očekivala odluka o njegovoj žalbi pred Sportskim arbitražnim sudom (CAS), ali i dalje nikakvih informacija nema.

18.3.2017.
15:11
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Ademi je suspendiran zbog pozitivnog nalaza na anabolički steroid stanozol poslije pobjede Dinama protiv Arsenala u Ligi prvaka u rujnu 2015. godine. Disciplinska komisija UEFA-e ga je kaznila četverogodišnjom suspenzijom, a posljednja nada za makedosnkog reprezentativca je bila žalba pred CAS-om u Lausannei.

Image
MOŽE LI ITKO ODBITI DINAMOVOG SAVJETNIKA? /

Bivši igrač Zvezde poslao poruku Zdravku Mamiću

Image
MOŽE LI ITKO ODBITI DINAMOVOG SAVJETNIKA? /

Bivši igrač Zvezde poslao poruku Zdravku Mamiću

'Nadam se da ćemo se veseliti Ademijevom povratku'

Objava odluke je već nekoliko puta odgođena, očekivala se i ovaj petak, ali opet od svega nije bilo ništa. Iz Dinama su priopćili kako klub nije dobio nikakvu obavijest, čak niti o eventualnoj odgodi odluke. U Maksimiru poručuju da su i klub i Ademi učinili sve da dokažu nevinost igrača te da su i dalje optimistični, a odluku očekuju u idućih nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko bi mi značio Ademijev povratak? Vi ga možda znate i bolje od mene. Svi se nadamo odluci koja će biti pozitivna i za klub i za Ademija. Nadam se da ćemo je što prije doznati i da ćemo se zajedno veseliti Ademijevu povratku", naglasio je trener Ivajlo Petev na konferenciji za novinare uoči nedjeljnog prvenstvenog gostovanja kod Istre (15 sati).

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Arijan Ademi

Bugarski stručnjak je istaknuo kako ga prije utakmice u na Aldo Drosini posebno brine jedna stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem da ćemo i u Puli nastaviti ritam dobrih utakmica, ali ipak me brine jedan detalj – teren. Ali, kakav je, takav je. Moramo se prilagoditi. Zadatak je da budemo pravi u svih 90 minuta. Istra je solidna momčad i doista očekujem dobru utakmicu. Armin Hodžić? U punom je naletu, a bio bih sretan da, uz njega, još poneki igrač zatrese mrežu.

'Remi me još uvijek smeta'

Istra je u prvom dijelu sezone uspjela na Maksimiru izvućio neodlučeni ishod (1-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj me rezultat još uvijek smeta, ali sami smo krivi. Uostalom, i to nam je još jedan motiv da u nedjelju budemo pravi", zaključio je Petev koji u nedjelju neće moći računati na ozijeđene Fiolića, Sigalija i Henriqueza, te suspendiranog Pivarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo