U CHELSEAJU SU TOTALNO PROLUPALI: / Cijeli klub zahvatilo Mourinhovo ludilo!

Image
Foto: AFP

Manchester City je na svom stadionu u 2. kolu Premiershipa potpuno deklasirao Chelsea rezultatom 3:0, a gosti nisu ništa pokazali na terenu što bi govorilo da se radi o aktualnim prvacima.

17.8.2015.
10:48
AFP
VOYO logo

Jose Mourinho nije se mogao miriti s porazom, rigao je vatru na sve strane, a klupska službena stranica objavila je nevjerojatan izvještaj s utakmice. Po njima, ključni momenti utakmice nisu bili golovi Cityja. Primjerice onaj drugi, Kompanyjev glavom, već gol Ramiresa koji je 'pogrešno poništen'.

Uz to, optužili su suparnike da nisu prezali od prljavih poteza, pa je tako Eliaquim Mangala 'hrvačkim potezom zaustavio uvijek opasnog Diega Costu', a Fernandinhov faul na španjolskom reprezentativcu je bio - brutalan. Tako su na službenoj klupskoj stranici samo nastavili s glupostima koje je Mourinho pričao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je u 70. minuti rezultat bio dvojben, onda je 3:0 potpuno lažno. Kod 1:0 mi smo bili bolja momčad. Natjerali smo ih da rade promjene, osjećali su da su u opasnosti, a ond smo primili drugi gol. Da je bilo 1:1, to je onda druga priča, City bi bio u problemima", smatra Mourinho kojeg sprdaju navijači diljem Engleske. Prvo je proteklog tjedna zabavljao javnost u okršaju s klupskom liječnicom, a sada se ludilo nastavilo.

Image
SAPUNICA SE NASTAVLJA: /

I FIFA protiv Mourinha zbog napada na liječnicu

Image
SAPUNICA SE NASTAVLJA: /

I FIFA protiv Mourinha zbog napada na liječnicu

"Tko ti je sad kriv, Jose? Vozač autobusa, Eva Carneiro, Arsene Wenger, klupska mačka, teren, navijači...", ismijava ih The Telegraph. Definitivno nešto nije u redu u redovima prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo