U BARCELONI S PRAVOM STRAHUJU: / Sudac koji je donio sreću Atleticu delegiran za uzvrat u Madridu

Image

Poznati su suci uzvratnih četvrtfinalnih utakmica Lige prvaka koje se igraju ovaj tjedan. Talijan Nicola Rizzoli, koji je sudio finale Svjetskog prvenstva 2014.

11.4.2016.
14:16
VOYO logo

Katalonci na Vicente Calderon dolaze s minimalnom prednošću iz prvog susreta (2:1), ali i zebnjom zbog dva poraza u posljednje dvije utakmice u Primeri. Bolji od Katalonaca bili su Real Madrid i Real Sociedad.

Atletico slavio u četiri od pet utakmica

S te dvije utakmice prekinut je niz od 39 Barceloninih utakmica bez poraza, a Rizzolijevo delegiranje može samo dodatno zabrinuti Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim više što je Rizzoli bio sretniji za Atletico nego za Katalonce. Madriđani su slavili čak četiti od pet utakmica u kojima im je sudio ovaj talijanski arbitar. "Rojiblancosima" je posebno u lijepom sjećanju ostalo finale Europske lige 2010. kad su s 2:1 bili bolji od Fulhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Rizzoli je Atleticu sudio u uzvratnoj utakmici polufinala, da je momčad Diega Simeonea na Stamford Bridgeu pobijedila Chelsea s 3:1 i prošla u finale.

Barceloni je Talijan sudio četiri puta a dva puta su Katalonci izgubili, protiv PSG-a (2:3) u grupnoj fazi prošlosezonskog natjecanja u Ligi prvaka te od Arsenala u osmini finala 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suci delegirani za uzvrane utakmice Lige prvaka:

Manchester City - PSG: Carlos Velasco Carballo (Španjolska) Real Madrid - Wolfsburg: Victor Kasai (Mađarska) Atletico Madrid - Barcelona - Nicola Rizzoli (Italija) Benfica - Bayern München - Björn Cuipers (Nizozemska)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo