Tajnik i jedan od osnivača Malonogometnog kluba Square iz Dubrovnika te dugogodišnji dužnosnik futsal reprezentacije Siniša Bačić, jutros je preminuo u 60. godini života, javlja web stranica malonogometnog kluba Square.

Sinoć mu prilikom otvaranja lokalnog turnira pozlilo

Sinoć mu je prilikom otvaranja lokalnog turnira pozlilo te je hitno prebačen u bolnicu, ali je jutros stigla vijest kako mu liječnici ipak nisu uspjeli spasiti život.

Od prve utakmice Hrvatske futsal reprezentacije 1994. godine bio je u stručnom stožeru. U Squareu je radio od samih početaka kluba (1993. godine), a funkciju tajnika reprezentacije obavljao je čak 244 puta.

Bio je dobri duh dubrovačkog, ali i hrvatskog futsala, te je živio za taj sport. Uoči samog kraja regularnog dijela prvenstva tako je stigla najgora moguća vijest za Gospare.

Živio je za sport – za svoj Square

Živio je za sport – za svoj Square. Bio je osoba koja je ‘u podne i ponoć’ znala svaku informaciju. Otvoren za sve bilo kad i bilo gdje. Otvorenog srca radio je posao u klubu, ali i reprezentaciji. Doslovno ‘dobri duh’ našeg kluba bio je jedan od osnivača i od 1993. tajnik u kontinuitetu do današnjeg dana.