Slavenu Biliću smjestio njegov vlastiti igrač

Nogometaši Beşiktaşa, koji vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić poraženi su s 1-0 na gostovanju kod Karabükspora u dvoboju 27. kola turskog prvenstva.

28.3.2014.
22:55
VOYO logo

Za Bilićevu je momčad to tek drugi poraz u posljednjih 11 ligaških utakmica, a bez boda su gosti iz Istanbula ostali doslovno u posljednjoj minuti. Biliću je tada 'zapaprio' njegov vlastiti igrač, Michael Eneramo, koji je trenutno na posudbi u Karabüksporu.

"Moram priznati da u ovom dvoboju nismo uspjeli ponoviti igru iz nedavnih utakmica, ali nismo ni zaslužili izgubiti. Dok smo mi propuštali svoje šanse, Karabükspor je zabio iz prve i jedine prilike na utakmici. Ostalo nam je još sedam kola i bez obzira na činjenicu da su nam ozlijeđeni neki od ključnih igrača, moramo se čim prije vratiti na pravi put", naglasio je Bilić nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porazom u ovoj utakmici Beşiktaş je pružio priliku Galatasarayu da se vrati na drugo mjestu u slučaju subotnje pobjede kod Konyaspora.

Za vodećim Fenerbahçeom Bilićevi nogometaši zaostaju sedam bodova, ali imaju i dvije odigrane utakmice više. U sljedećem kolu Beşiktaş igra kod kuće protiv ''fenjeraša'' Kayserispora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karabükspor - Beşiktaş 1-0 Kasimpaşa - Erciyesspor 3-0

Redoslijed: 1. Fenerbahçe 57 (-2), 2. Beşiktaş 50, 3. Galatasaray 49 (-1), 4. Karabükspor 39...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo