POSTOJI INTERESANTAN RAZLOG / Ovo vjerojatno nikada niste vidjeli. Namjerno promašio penal za pobjedu u 99. minuti utakmice

Image
Foto: Profimedia

Loptu je na bijelu točku namjestio Muhammet Demir koji je napravio fair-play potez godine

23.4.2022.
22:28
Profimedia
VOYO logo

U 34. kolu turskog nogometnog prvenstva Gaziantep i Goztepe odigrali su 1:1, a sve najvažnije dogodilo se u sudačkoj nadoknadi.

U 92. minuti su gosti šokirali domaće kada su poveli s 1:0 golom Adisa Jahovića. I kada se mislilo da je to konačan rezultat, uslijedila je ludnica. Četiri minute kasnije Gaziantep je izjednačio. Ersoy je asistirao za Figueireda koji je zabio za 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjerno promašio udarac

Zatim je uslijedilo ono najvažnije o čemu se priča. Sve se odigralo u 99. minuti. Sudac je svirao penal za domaće nakon jednog duela u 16 metara između napadača Gaziantepa i vratara. Premda je igrač Gaziantepa odmah pokazao sucu da nije bilo kontakta za penal, ovaj je inzistirao na najstrožoj kazni.

Gosti su pokušali na sve načine uvjeriti suca da promijeni odluke, ali to se nije dogodilo. Tada je loptu na bijelu točku namjestio Muhammet Demir koji je napravio fair-play potez godine. Namjerno je promašio udarac s bijele točke za pobjedu svoje momčadi te je dobio ovacije publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo