Turci zanijemili u Zagrebu, stigli kao kažnjenički vod!

Turska nogometna reprezentacija sletjela je u nedjelju u 17 sati na Pleso, a igrači i stručni stožer predvođeni izbornikom Guusom Hiddinkom izgledali su kao da su u nekom kažnjeničkom vodu.

13.11.2011.
20:20
VOYO logo

Turci nakon slijetanja u zagrebačku zračnu luku nisu željeli davati nikakve izjave iako ih je dočekalo čak sedam turskih televizijskih postaja i 15-ak njihovih novinara. "U Savezu baš nitko ne vjeruje da bi mogli napraviti čudo. Više ih brine kako će se riješiti Hiddinka bez da mu isplate primanja do ljeta 2012. godine", otkrili su turski novinari. Turke je na Plesu dočekao i glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, te turski veleposlanik Burak Ozugergin.

http://www.youtube-nocookie.com/v/cQvMTaNOzkI?version=3&hl=hr_HR&rel=0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hiddink je uoči polaska za Zagreb izjavio kako će Hrvatskoj pokušati zagorčati život.

"Naš eventualni preokret spadao bi u kategoriju sportskog čuda. Nećemo odustati, borit ćemo se u Zagrebu kao luđaci. Opet, jasno je da je sada naš plasman na EURO gotovo nemoguć. Svejedno, igrači moraju dati sve od sebe i odigrati dobro zbog svog ponosa, za sebe i za svoju zemlju", izjavio je Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za maksimirski uzvrat između Hrvatske i Turske (utorak, 20.05) prodaju se jako dobro te ih je do subote 'nestalo' oko 20.000. Karte se ne prodaju na maksimirskom stadionu, nego na blagajnama KK Cibona u zagrebačkoj Savskoj ulici, svaki dan od 12 do 18 sati.

Također, mogu se kupiti i u 24 poslovnice Tisak Media centra širom Hrvatske te putem interneta, na adresi www.ulaznice.hr (plaća se isključivo kreditnim karticama i više nema dostave, nego se ulaznice preuzimaju na Ciboninim blagajnama).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo