Rasipa se momčad / Turci tvrde: Rijeka ostaje bez dva ključna igrača, odlaze u trećeplasiranu momčad Super Lige

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Navodno se za usluge ovog dvojca otimalo nekoliko klubova iz te zemlje no obojica će prema pisanju Salima

4.6.2022.
19:22
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka je veći dio prvenstva igrala dopadljiv nogomet i gotovo do kraja bila u igri za titulu. Također su igrali finale Kupa no naposljetku su završili bez tog trofeja, a u prvenstvu su zauzeli razočaravajuću četvrtu poziciju.

Nakon što je sudačka zviždaljka označila kraj sezone počela su naklapanja o rasipanju momčadi Rijeke tako se prvi strijelac Josip Drmić snažno povezuje s Dinamom, kapetan Smolčić je već ranije prodan u Eintracht, a dijelu igrača ističu posudbe i ugovori.
U petak su turski mediji objavili vijest koja će neugodno iznenaditi navijače kluba s Kvarnera. Naime, novinar Salim Manav je otkrio kako u Konyaspor, trećeplasiranu momčad turskog prvenstva, stižu Robert Murić i Domagoj Pavičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavičiću je ugovor pred istekom te bi prema tvrdnjama ovog novinara trebao u Konyasport stići besplatno dok bi za Murića ipak trebali platiti odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno se za usluge ovog dvojca otimalo nekoliko klubova iz te zemlje. Pavičić je bio na meti Bašakšehira, a Murić je bio interesantan velikanu Galatasarayju no Konyaspor je prema Manavljevim riječima izvojevala pobjedu u obje bitke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo