TUDOR UOČI LOKOMOTIVE: / 'Nikakav VAR nam nije donio prevagu ni pobjedu, tri-četiri igrača Hajduka imaju ponude'

Image
Foto: Screenshot

Uoči utakmice s Lokomotivom oglasio se trener Hajduka Igor Tudor na konferenciji za medije

7.2.2020.
14:06
Screenshot
VOYO logo

Igor Tudor i njegov Hajduk krenuli su idealno u HNL proljeće pobjedom u Varaždinu. Hajduk je zaradio važna tri boda, a u subotu na Poljudu Splićani od 17:30 igraju novu prvenstvenu utakmicu protiv Lokomotive.

Velik je to dan za Hajduk i Torcidu jer će se slaviti 109. rođendan kluba, a ne treba ni spominjati da je pobjeda imperativ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RUŠIO JE DINAMOVE EUROPSKE SNOVE, A S MOURINHOM SE POPEO NA KROV EUROPE: /

Jedan od najvećih Hajdukovih promašaja završio karijeru

Image
RUŠIO JE DINAMOVE EUROPSKE SNOVE, A S MOURINHOM SE POPEO NA KROV EUROPE: /

Jedan od najvećih Hajdukovih promašaja završio karijeru

Uoči utakmice s Lokomotivom oglasio se trener Hajduka Igor Tudor na konferenciji za medije.

"Svi su na dispoziciji osim Simića. On nije trenirao s momčadi. Spremni smo i jedva čekamo utakmicu. Nejašmić je igrač Hajduka kao i svi ostali, međutim posao trenera je da izabere. Žao mi je da igrač koji je dobar nije u prvih 11, ali ja volim da meni igrači dokažu da sam pogriješio. Tahiraj nije igrao prošle sezone, a igrao je sad u prvih 11“, rekao je Tudor koji se osvrnuo i na priče o transferima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jairo ima dobru ponudu kao i još tri-četiri igrača. Hajduk će odlučiti što je najbolje za klub, drago nam je da imamo igrače koje drugi žele. Jairo nam je jedan od najboljih igrača, on radi razliku u HNL-u i jasno je da ima sviju cijenu. Zasad nam je drago da je on tu“, rekao je Tudor.

Nije nam VAR donio pobjedu

Odgovorio je Tudor na pitanje o kvaliteti momčadi te odnosa sa Stanićem i Kepčijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih se složio da je ova momčad lošija nego na početku sezone. Završavamo neke stvari, nešto će se dogoditi do kraja prijelaznog roka. Naš odnos je odličan. Pozitivan sam i miran. Idemo biti bolji nego protiv Varaždina i to je to“, rekao je Tudor.

Hajduku je pregled VAR-a donio tri penala u prošloj utakmici, a trener Bilih je i to prokomentirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikakav VAR nije donio ni prevagu ni pobjedu. Mi smo bili bolji, bili smo tamo u šesnaestercu i onda su se dogodili penali. Sudac je napravio velike pogreške. On mora suditi te penale, a ne čekati da mu ovaj javi. Iako ja ne znam tko može biti protiv VAR-a“, zaključio je trener Hajduka.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo