TUDOR SE PREDSTAVIO U UDINESEU: / Objavljeno do kad je hrvatski trener potpisao ugovor, on odmah najavio bitku

Image
Foto: SAKIS MITROLIDIS

Igor Tudor predstavljen je u Udinesu

24.4.2018.
19:18
SAKIS MITROLIDIS
VOYO logo

Trenutačno petnaestoplasiranu momčad ljestivice Serije A preuzeo je hrvatski nogometni stručnjak Igor Tudor čije je predstavljanje u klubu bilo zakazano za 18:30 sati.

Odmah na početku razjašnjeno je da je Tudor ugovor sa petim klubom profesionalne karijere potpisao do 30. lipnja 2019. godine, a direktor kluba Franco Collavino kazao je da klub 'trenera prati dulje vrijeme i da će njegove pomoćnike obznaniti sutra'. Dodao je i da su se mnogi nudili, no u Tudoru su prepoznali dugoročno rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je vodio Hajduk, PAOK, Karabükspor i Galatasaray, Tudor je novo poglavlje trenerske karijere otvorio ovim riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pred nama je težak posao kroz sljedeće četiri utakmice. Moramo se podići odmah kako bismo u novu sezonu prenijeli pozitivnu energiju. Trener mora biti onaj koji radi razliku, ali nije vrijeme za razgovor, moramo zasukati rukave i okrenuti se Beneventu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Udinese je sjajan klub sa mnogo mladih zanimljivih igrača u momčadi. Vjerujem da mogu doprinijeti dobrim rezultatima i nadam se da će tako biti već u nedjelju", kazao je Tudor i otkrio da voli agresivan nogomet jakog tempa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo