TUDOR PRIZNAO KAKO JE DOŠAO U UDINESE I OTKRIO PLAN SPASA: / 'Valjda misle da sam dobar, a za ostanak trebamo...'

Image
Foto: Screenshot

'Njih morate pitati zašto su me odabrali, vjerojatno misle da sam dobar'

4.5.2018.
18:48
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski nogometni trener Igor Tudor nedavno je preuzeo vođenje momčadi Udinesea i u prvoj utakmici na klupi tog kluba remizirao 3-3 protiv Beneventa, što je nazvao dobrim rezultatom protiv budućeg sudionika Serije B iz razloga što je prekinut niz od jedanaest uzastopnih poraza. Sada je dao intervju za La Gazzetta dello Sport.

Kazao je da Tudor u uvodu da trenerski kruh nije lagan, da živi razdvojen od supruge i troje djece koja su u Splitu i prisjetio se preranog završetka igračke karijere. Izvor piše da je ostavio dojam vrlo ugodnog čovjeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šerić je nazvao i...

Govorio je Tudor i o razlozima napuštanja klupe Galatasaraya koje i dalje ne može shvatiti te objasnio da je njegov dolazak u talijansku Seriju A stigao ekspresno.

"Sve se dogodilo brzo. Menadžer Anthony Šerić me nazvao i ja sam stigao na pregovore. Njih morate pitati zašto su me odabrali, vjerojatno misle da sam dobar."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je Tudor da voli da njegove momčadi igraju, napadaju i budu proaktivne, a upitan od koga je kroz igračku karijeru više upio, Marcella Lippija ili Carla Ancelottija odgovorio da ga je Lippi koristio na tri pozicije i obojicu je nazvao superljudima.

Ovako do spasa

Nedjelja odvodi Tudora na San Siro i megdan protiv Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inter je jak, a Spalletti odličan trener pod kojim je Brozović jako napredovao. Nadam se da Perišić neće igrati. Poštujemo Inter, ali pokušat ćemo igrati protiv njih. Rijetko sam kad gubio na San Siru."

Za kraj razgovora ostavljen je direktan upit – kako Udinese može biti spašen?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skupljanjem bodova, a potencijal je tu. Protiv Beneventa sam vidio momčad koja je željela. Znate, igrači su poput djece, potrebna im je ljubav i disciplina", zaključio je Tudor.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo