TUDOR DOBIVA SPEKTAKULARNO POJAČANJE: / Barcelona se riješila igrača kojem treneri nisu vjerovali

Image

Iako je u većem dijelu Europe prijelazni rok već odavno završio, u Barceloni su ipak pronašli način da se riješe 30-godišnjeg turskog reprezentativca Arde Turana.

8.9.2017.
9:26
VOYO logo

Prije dvije je godine Turan došao na Camp Nou iz Atletico Madrida uz odštetu od 34 milijuna eura, ali nije se uspio nametnuti bivšem treneru Luisu Enriqueu, a i novi je strateg Ernesto Valverde jasno dao do znanja da ne računa na njega.

Dvogodišnja posudba

Činilo se da će Turan unatoč tome ostati u Barceloni barem do zime jer pravog kupca nije bilo, ali spas u zadnji čas ponudila mu je njegova rodna Turska u kojoj prijelazni rok završava tek ovaj petak. Kako izvještava katalonska radijska postaja RAC1, Barcelona je dogovorila dvogodišnju posudbu Turana njegovom matičnom klubu Galatasarayu iz kojeg je 2011. i došao u Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokaže li se ova informacija točnom, hrvatski stručnjak Igor Tudor će dobiti veliko pojačanje u lovu na naslov turskog prvaka. Galatasaray je u novu sezonu startao s tri uvjerljive pobjede i deset postignutih golova, a s Turanom u momčadi mu se smiješi nastavak uspješnog razdoblja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo