TUDOR DOBIO VELIKO POJAČANJE: / Sjećate li se ovog napadača? Rušio je Dinamo, a Vida mu namigivao

Image

Totalni kaos nastao je u Istanbulu kad je u zračnu luku sletio Bafetimbi Gomis, novo veliko pojačanje momčadi Galatasaraya koju vodi hrvatski trener Igor Tudor.

29.6.2017.
11:56
VOYO logo

Gomis je prošle sezone zabio 20 golova za Marseille. Tamo je bio na posudbi, a ovog ljeta mu je njegov matični klub Swansea City poručio kako više ne računa na njega. Galatasaray ga je uspio dovesti za tri milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gomis ima velike ambicije s Galatasarayem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao sam kako bih zabio najmanje 20 golova u sezoni, želim pomoći klubu u osvajanju naslova turskog prvaka", kazao je Gomis.

Karijeru je započeo u St. Etienneu, zatim je igrao za Troyes i Lyon, Swansea i Marseille.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Dinama zabio najbrži "hat-trick"

U Lyonu je ostavio najdublji igrači trag zabivši 64 gola u 178 utakmica. Dobro ga se sjećaju i navijači Dinama je je Gomis u rekordnoj Lyonovoj pobjedi 7:1 u Maksimiru zabio "hat-trick" za samo sedam minuta.

Time je postavio rekord Lige prvaka u najbržem "hat-tricku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapamtio ga je i tadašnji Dinamov branič Domagoj Vida koji je Gomisu namignuo nakon jednog pogotka, što je potaknulo nikad dokazane priče kako je radi o namještenoj utakmici.

Sad bi se Vida i Gomis mogli opet susresti u turskom prvenstvu, jer bi hrvatski reprezentativac trebao pojačati redove aktualnog prvaka, istanbulskog Bešiktaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo