Da se čovjek naježi: Igor Tudor plakao na presici!

Netom po završetku utakmice sa Zadrom, trener Hajduka Igor Tudor potpisao je novi dvogodišnji ugovor. To je, kaže, vrlo emotivno doživio, a pale su i suze na konferenciji za novinare.

29.3.2014.
12:28
VOYO logo

Nakon dva remija i poraza od Dinama, nogometaši Hajduka, nova su tri boda u domaćem prvenstvu osvojili na Poljudu s 3:1 pobjedom nad sedmoplasiranim Zadrom. Nakon 15. ovosezonskog slavlja Igor Tudor je dobio čast kakvu već više od desetljeća ne pamti niti jedan Hajdukov trener.

"Svaki dan sam usredotočen na rad, kao da ću biti ovdje deset godina. Sretan sam i ponosan što sam trener Hajduka i sve sam ovo prilično emotivno doživio, ovaj trenutak. Počašćen sam što mogu biti trener nečega što je za mene, od malih nogu", sa suzama je rekao Tudor i zaslužio pljesak novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tudor i njegovi pomoćnici, Hari Vukas i Jurica Vučko, trojac trenera prve momčadi na svojim pozicijama ostaju do najmanje 2016. godine', ponosno je nakon utakmice objavio predsjednik splitskog kluba Marin Brbić.

//www.youtube.com/embed/yxTyVo-REQg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potpisali smo i produžili ugovor s našim trenerom Igorom Tudorom i njegovim stožerom za još dvije godine, do 30. lipnja 2016. godine. Nadam se da me nećete više zvati i pitati kad ćemo produžiti ugovor. Izuzetno smo zadovoljni s radom trenera, to je razlog što ga produžujemo. Vjerujemo da ćemo s njim napraviti dobre rezultate i da ćemo u budućnosti konačno nešto i osvojiti, je li tako Igore".

Proslavljeni stoper i bivši hrvatski reprezentativac Hajduk je preuzeo prošlog proljeća nakon smjene trenera Miše Krstičevića, a do tada je bio trener kadeta. Splićani će tako, nakon 11 godina, kompletnu sezonu odraditi s jednim trenerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo