TUCHEL SLUŽBENO VIŠE NIJE TRENER PSG-A: / Klub se napokon oglasio i pojasnio zašto je naprasno smijenio čovjeka koji je odveo do finala LP-a

Image
Foto: Profimedia

Glavni kandidat za novog trenera europskog doprvaka je Mauricio Pochettino,

29.12.2020.
10:48
Profimedia
VOYO logo

Pet dana nakon što su svi francuski mediji objavili vijest o smjeni trenera ThomasaTuchela oglasio se PSG. Francuski prvak potvrdio je da njemački stručnjak više nije njihov prvi čovjek stručnog stožera.

U službenom priopćenju naveli su kako je' odluka donesena nakon dubinske analize sportske situacije' te je prenesena izjava predsjednika kluba Nassera Al-Khelaifija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim se zahvaliti Thomasu i njegovom stožeru na svemu što su uradili za klub. Donio je puno dobre energije i strasti i rado ćemo se sjećati dobrih trenutaka koje smo zajedno prošli. Želim mu sve najbolje u budućnosti", poručio je.

Navodno je 47-godišnjem Tuchelu presudio poraz s vodećim Lyonom u domaćem prvenstvu 13. prosinca (0-1), a tjedan dana kasnije PSG je bez golova remizirao na gostovanju u Lilleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je treći u prvenstvu s bodom manje od drugoplasiranog Lillea. U Ligi prvaka, PSG je grupnu fazu natjecanja završio na prvom mjestu ispred RB Leipziga i Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuchel je u Pariz stigao 2018. godine iz Dortmunda, a prethodno je vodio Mainz i drugu momčad Augsburga. S PSG-om je osvojio dva naslova prvaka Francuske, po jedan Kup i Liga kup, dva Superkupa Francuske, a prošle su sezone stigli do finala Lige prvaka.

Prema pisanju medija, glavni kandidat za novog trenera europskog doprvaka je Mauricio Pochettino, bivši trener engleskog prvoligaša Tottenhama i nekada igrač pariškog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo