TRPA PROTIVNIČKE MREŽE: / Hrvatski napadač s dva gola srušio slavni klub! Do kad će ga Čačić ignorirati?

Image
Foto: AFP, JEAN-FRANCOIS MONIER

Hrvatski napadač Ivan Santini u nedjelju je zabio dva gola za Caen i tako donio pobjedu svojoj momčadi protiv Lyona 3-2.

15.1.2017.
19:25
AFP, JEAN-FRANCOIS MONIER
VOYO logo

Caen je na svom terenu srušio Lyon s 3:2 u 20. kolu francuskog prvenstva. No, nakon vodstva od 2-0, doveli su se u probleme i prokockali stečenu prednost. Caen je bio poveo autogolom Corneta u 8. minuti, a nakon toga Santini je iz jedanaesterca zabio u 29. za 2-0. Lyon se uspio vratiti i prvo smanjiti u 35. minutu preko Lacazettea s bijele točke, a isti igrač izjednačio je na 2-2 u 45. minuti.

http://www.dailymotion.com/video/x58lkqm_all-goals-highlights-hd-caen-3-2-lyon-15-01-2017_sport

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No tada je na scenu stupio Santini i u 60. minuti zakucao loptu glavom nakon centaršuta Yanna Karamoha.

Bio je to njegov deseti pogodak ove sezone u Ligi 1, a upisao je i jednu asistenciju u 19 odigranih utakmica. Posljednji pogodak Santini je zabio prije tjedan dana u šesnaestini finala Francuskog kupa protiv petoligaša Sainte Genevieve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, JEAN-FRANCOIS MONIER

U tom dvoboju, Caen je slavio s 3-0. Zadranin je tako u posljednje dvije utakmice uspio postići čak tri gola. Stoga, postavlja se pitanje do kad će ga izbornik Hrvatske Ante Čačić ignorirati? Santini nije dobio poziv niti na jučer završeni Kina kup u Nanningu na kojem je kombinirana Hrvatska (igrali uglavnom igrači iz HNL-a) osvojila posljednje, četvrto mjesto.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo