NAVI, NAVIJAJ / Navijači Dinama na čelu s Bad Blue Boysima prirediti će trodnevni spektakl

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ulaznice za futsal spektakl koji će se održati u petak u Dvojci Doma sportova brzo se prodaju, a iz kluba su poručili da na blagajni prodaje ulaznica neće biti, s obzirom na to da ih je ostalo još malo

11.5.2023.
15:19
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Ulaznice se mogu i dalje kupiti putem interneta, u BBB fan shopu ili u kafiću Jet-Star gdje se večeras održava 23. Dinamov pub kviz. Kako javljaju, na kviz se zbog popunjenosti kapaciteta više nije moguće prijaviti, dinamovština je zaista jako buknula u zadnje vrijeme, ali posebno ovih dana.

Image
VRATAR FUTSAL DINAMA /

Ante Piplica: 'Želimo pokazati za što mukotrpno radimo i u što vjerujemo'

Image
VRATAR FUTSAL DINAMA /

Ante Piplica: 'Želimo pokazati za što mukotrpno radimo i u što vjerujemo'

Dodatan obol toj situaciji sigurno su pridodali igrači iz Maksimirske 128, koji su na treningu poslali poruku navijačima da podrže malonogometni Dinamo u borbi za prvo i povijesno finale u povijesti kluba. Ne treba zaboraviti ni bivšeg kapetana Arijana Ademija koji je iz daleke Kine također uputio podršku i poziv na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, u najavi utakmice za portal Net.hr razgovarali smo s vratarom Futsal Dinama, Antom Piplicom koji nam je rekao: ''Želimo sva tri dana svi skupa uživati, razveseliti navijače, oni su naš vjetar u leđa.''

Dan nakon utakmice futsala, u Draženovom domu KK Dinamo ugostiti će košarkaše Zadra u drugoj utakmici četvrtfinala doigravanja, nakon što su u Zadru poraženi rezultatom 80-62. Sigurno će i ta utakmica privući publiku koja bi na valu euforije u slučaju eventualnog prolaska malonogometne momčadi u finale, mogla dodatno zagrijati atmosferu. Zadrani bi se tako našli u paklenoj košarkaškoj atmosferi kakvu hrvatska košarka ne pamti godinama unazad, a igrači Dinama sigurno će dati sve od sebe kako bi uspjeli iznenaditi favorite ovog dvoboja i odvesti četvrtfinale u majstoricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja napomenuti kako se ta utakmica igra na jedan važan datum za sve navijače Dinama, ali i Hrvatsku općenito. Naime, utakmica se igra 13. svibnja, što znači da će toga dana biti točno 33 godine od nikad odigrane utakmice Dinama i Crvene Zvezde na Maksimiru, za koji mnogi smatraju da je bio okidač za sve ono što se nažalost događalo u Hrvatskoj.

Plavi vikend u nedjelju će navijači Dinama završiti u svojoj ''kući'', na stadionu Maksimir. Nogometaši Dinama će u sklopu 34. kola HNL-a ugostiti nogometaše Šibenika kojima gori tlo pod nogama i kojima je svaka od preostale tri utakmice eliminacijska za ostanak u najvišem rangu hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno se toga događalo oko Dinama u zadnje vrijeme, ali prema svemu sudeći stvari su počele ići nabolje. Poruka koju su igrači Dinama digli za svoje ''kolege'' iz dvorane do sad je bila nezamisliva i sigurno da to neizmjerno znači igračima Futsal Dinama, ali i svim onim navijačima koji godinama prolaze kroz kalvariju.

Kulminacija je to svih ovih mračnih godina, a budućnost je blistava. Na društvenim mrežama vlada veliko oduševljenje recentnim događajima, a na jednoj od, ako ne i najpoznatijoj i najvećoj internet zajednici Dinamovih navijača, popularnoj Zoni Dinamo, mogu se pročitati brojni pozitivni komentari: ''Plava vojska sve je jača'', ''Pa tko će dočekat petak, ovo je san stvarno'', ''Bit će kaos''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo