GADNO /

Treneru Slaven Belupa ne piše se dobro: Čekaju ga sankcije zbog neprimjerenog ponašanja

Image
Foto: Pixsell

Naime, Radeljić je ušao na teren i izrekao uvrede sucu Patriku Kolariću, koji mu je prvo pokazao žuti, a zatim i crveni karton. Prema zapisniku utakmice, razlog za isključenje bili su žestoki komentari upućeni sucu

18.8.2024.
9:50
Pixsell
VOYO logo

Trener Slaven Belupa, Ivan Radeljić, već na početku ove sezone pokazao je svoju emotivnu stranu, ne ustručavajući se otvoreno kritizirati suđenje i situacije koje smatra nepravednima prema njegovoj momčadi. Njegova reakcija u prvom kolu protiv Hajduka rezultirala je novčanom kaznom zbog "javno i neprimjereno komentiranog suđenja", čime je prekršio Kodeks ponašanja nogometnih djelatnika. No, incident koji se dogodio u dvoboju s Lokomotivom mogao bi mu donijeti još teže sankcije.

Image
LOVA DO KROVA /

Real odbio ponudu veću od 100 milijuna eura za mladu zvijezdu: Ancelotti računa na njega

Image
LOVA DO KROVA /

Real odbio ponudu veću od 100 milijuna eura za mladu zvijezdu: Ancelotti računa na njega

Susret između Lokomotive i Slaven Belupa završio je rezultatom 2-2. Slaven je poveo već u šestoj minuti preko Jagušića, ali je Mudražija brzo izjednačio. Lokomotiva je došla do preokreta u 37. minuti golom Sušaka, dok je konačnih 2-2 postavio Butić u 62. minuti. Upravo je nakon drugog gola Lokomotive došlo do kulminacije Radeljićevih emocija, što ga je koštalo isključenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Radeljić je ušao na teren i izrekao uvrede sucu Patriku Kolariću, koji mu je prvo pokazao žuti, a zatim i crveni karton. Prema zapisniku utakmice, razlog za isključenje bili su žestoki komentari upućeni sucu poput "P***a ti materina," nakon čega je Radeljić bacio bočicu vode prema sucu. Incident se nastavio i u svlačionici, gdje je Radeljić ponovno verbalno napao suca, što će gotovo sigurno rezultirati strožom kaznom od strane disciplinskog suca Alena Klakočera.

Nakon utakmice, trener Belupa je izrazio svoje nezadovoljstvo, naglasivši da su "živci bili tanki" zbog niza odluka koje su, po njegovom mišljenju, išle na štetu njegove momčadi. Iako je priznao da je njegova ekipa bila bliža pobjedi u drugom poluvremenu, zaključio je kako više nema smisla komentirati suđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, trener Lokomotive, Silvijo Čabraja, bio je zadovoljan podjelom bodova, ocijenivši da je neodlučeni rezultat najpošteniji ishod. Čabraja je istaknuo kako je njegova momčad dominirala u prvom poluvremenu, ali da su zbog ozljede Fetaija izgubili stabilnost u sredini terena, što je omogućilo Slaven Belupu da dođe do izjednačenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo