Poludio je / Trener West Hama napucao loptu i dobio crveni: 'Moram se ispričati, sjela mi je na volej...'

Image

Stručnjak West Hama dobio je crveni karton nakon što je u trenutku frustracije napucao kotrljajuću loptu prema dječaku.

6.5.2022.
9:37
VOYO logo

Trener West Hama David Moyes ispričao se nakon što je napucao loptu prema dječaku u drugom polufinalnom susretu Europske lige, u kojem je Eintracth Frankfurt slavio i izborio prvo europsko finale nakon 42 godine.

Stručnjak West Hama dobio je crveni karton nakon što je u trenutku frustracije napucao kotrljajuću loptu prema dječaku koji je skupljao loptu. Sporni trenutak pogledajte klikom OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram se ispričati za udaranje lopte," priznao je Moyes. "Dječak koji je skupljao lopte lijepo ju je ostavio, sjela mi je na volej. Ispričao sam se zbog toga, nije ga pogodila, mislim da je prošla pored njega."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budimo iskreni, izgubili smo utakmicu u nekoliko prvih sekundi na London Stadionu kada smo primili pogoda," kaže Moyes, čiji je West Ham izgubio 2-1 u prvom polufinalu koje se igralo u Londonu. "Od tada smo u lovu."

Poraz West Hama znači da će londonska momčad i 43. godinu u nizu ostati bez osvojenog trofeja, a nakon pobjede više tisuća navijača Frankfurta uletjelo je u teren i proslavilo veliki podvig ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo