VJERUJU U PROLAZ / Trener Vitorije najavio uzvrat protiv Hajduka: ' Hajduk nije toliko moćniji od nas'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Portugalci ne kriju optimizam i vjeru u prolaz, no više će se toga pitati Bijele

8.8.2022.
15:56
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

U prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige na Poljudu, Hajduk je preokretom slavio protiv Vitorije Guimaraes rezultatom 3-1, Bijeli su odgodili susret Goricom ovaj vikend pa su imali vremena za pripremu. Portugalci su s druge strane igrali ligaški okršaj prvog kola protiv Chavesa, slavili su 1-0, no teren s napustili s dva igrača manje budući da su Semedo i Indio bili isključeni.

Image
PRVI FAVORIT NATJECANJA /

VIDEO Izgledaju zastrašujuće: Hajdukov potencijalni protivnik u Europi uništio prvu postavu Intera

Image
PRVI FAVORIT NATJECANJA /

VIDEO Izgledaju zastrašujuće: Hajdukov potencijalni protivnik u Europi uništio prvu postavu Intera

Da bi ostali u igri Vitoriji trebaju barem dva gola razlike na domaćem terenu kako bi osigurali produžetke, pogodak u gostima ne vrijedi pa će tako bilo koji ukupan neriješeni ishod odvesti utakmicu na produžetke čemu se Portugalci potajno nadaju. Nakon te utakmice prvog kola nove sezone, trener Vitorije, Moreno najavljivao je na konferenciji za medije uzvrat s našim predstavnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hajduk nije toliko nadmoćan u odnosu na nas'

"Razumijemo zašto smo na kraju imali rezultat 3:1 u Splitu. Puno se pričalo o pogreškama Miguela Mage i Danija Silve, ali oni imaju potpuno povjerenje momčadi. Možda smo napravili i puno teže pogreške, ali o njima dvojici se više pričalo jer su iz tih pogrešaka stigli primljeni zgodici. Gubili smo lopte koji su utjecali na kvalitetu igre. Imamo cijeli niz dobro identificiranih momčadskih pogrešaka koje su nam, moram priznati, oduzele samopouzdanje i kvalitetu igre. Nismo odigrali lošu utakmicu u Hrvatskoj, nemojte misliti da je Hajduk bio toliko nadmoćan u odnosu na nas."

U prvoj utakmici im je nedostajao njihov iznimno važan igrač, iščekuju njegov povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"André André predstavlja puno za nas. Za klub, za prošlost, sadašnjost i za ono što nam može dati u budućnosti. Razgovarali smo s predsjednikom, iznio sam svoje mišljenje o tome. Nakon toga sam razgovarao s Andréom Andréom i ono što sam dobio bila je velika motivacija i želja za povratkom. Vidjet ćemo kako se igrači oporavljaju, uključujući i Andrea Almeidu. Ono što je Almeidu izbacilo iz igre u Mađarskoj bila je nelagoda u mišićima, ali u utorak prije utakmice u Hrvatskoj imao je gastroenteritis i vjerovali smo da se može oporaviti. U Splitu je dao koliko je mogao. To ga je izbacilo iz utakmice u četvrtak, a za srijedu ćemo još vidjeti."

Portugalci ne kriju optimizam i vjeru u prolaz, no više će se toga pitati Hajduk. Ako momčad Valdasa Dambrauskasa ponovi igru iz prvog susreta onda prolaz nije upitan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo