'To će biti spektakl! Dođite odjeveni u Elvisa Presleya!'

Swansea City priprema veliku proslavu povodom ostanka u Premiershipu, a zato što im nisu davali velike šanse da će u tome uspjeti, stadion će vjerojatno biti pun kopija Elvisa Presleyja.

7.5.2012.
15:16
VOYO logo

Naime, na početku ove sezone kladionice Swansea Cityju nisu davale baš nikakve izglede za ostanak u Premiershipu, no momci se uoči posljednjeg kola, u kojem dočekuju Liverpool, nalaze na 12. mjestu prvenstvene ljestvice.

"Ta utakmica će biti spektakl. Molim sve navijače da na susret dođu odjeveni kao Elvis Presley jer su kladionice na početku sezone tvrdile kako su veće šanse da ćete sresti legendarnog pjevača, nego da ćemo mi ostati u Premiershipu. Kao show za naš uspjeh, želim da napravimo šalu te da što više ljudi dođe na utakmicu pretvoreno u Elvisa pa da vidimo njihovu reakciju", izjavio je menadžer Swansea Cityja Brendan Rodgers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijačima engleskog trećeligaša takav običaj nimalo nije stran. Dapače, njima je to već postala tradicija, a ove sezone je veliki dio njih na posljednju utakmicu svog kluba protiv Charltona došao odjeven u štrumpfove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo