ĆIRO POLUDIO KAD JE ČUO KOLIKO JE ZARAĐIVAO: / 'To je grozna laž. Žao mi je što nisam uzeo te novce, jer ako je Čačić dobio toliko...'

Image
Foto: PIXSELL

Nazvali smo 'trenera svih trenera' Miroslava Ćiru Blaževića kako bi nam prokomentirao medijske napise u Sportskim novostima o tome kako je ovaj legendarni bivši hrvatski izbornik od 11.

23.11.2017.
13:36
PIXSELL
VOYO logo

Javio nam se kao i uvijek. Tužan i ljut što se, kao što nam je to sam kazao, takve laži šire medijskim prostorom.

DALIĆ ZA NET.HR KOMENTIRAO DOGOVOR SA ŠUKEROM, OTKRIO ŠTO GA SMETA U MEDIJIMA PA PORUČIO: ‘Nisam ja nikakav spasitelj ni junak’

"Ne znam sine moj odakle jedna takva grozna laž. To je neistina... Meni je žao što nisam uzeo te novce, jer ako je Ante Čačić za ovo vrijeme uzeo milijun eura, onda sam ja trebao uzeti deset puta više za ono što sam napravio. Kategorički tvrdim kako je to neistina. Imao sam pet tisuća maraka plaću mjesečno sve dok nismo osvojili broncu", kazao nam je Miroslav Ćiro Blažević i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI ANKETE NET.HR-a: Šimić rasturio Šukera i Kustića! Definitivno je vrijeme za promjene u HNS-u

"Onda je bila nagrada za struku i za mene, ali to nije bilo blizu ove svote koja je navedena. Vjeruj mi sine, ja nikad nisam napravio nešto čime bi povrijedio sport kao takav. Povrijedio čovjeka, instituciju... Samo sam se borio za najbolje. Ne znam kako će sad ovo završiti jer sam vrlo skeptičan", izjavio je Ćiro osvrčući se na nadolazeće prijevremene izbore u HNS-u za mjesto predsjednika i nastavio:

MARIO STANIĆ ZA NET.HR: ‘Garantiram vam da ćemo puno zečeva istjerati iz šume. Nismo baš tako naivni’

MARIJAN KUSTIĆ EKSKLUZIVNO ZA NET.HR: ‘Do petka ću donijeti odluku hoću li ostati u utrci za mjesto predsjednika HNS-a’

"Bojim se da to neće dobro završiti. Jer, činjenica je da je apsolutni gazda hrvatskog nogometa i dalje. On je shvatio napočetku što je najvažnije. Kupi ruke glasača koji mogu okrenuti stvar u ovom ili onom smjeru. Koji, naravno, njemu odgovara. No, ne bi se htio tu miješati. Valjda ima netko pametniji i netko odgovorniji. Da se vidi što će se napraviti", zaključio je Miroslav Ćiro Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZDRAVKO MAMIĆ ZATEČEN ISPRED HILTONA: /

Savjetnik briljirao izjavom! 'Slučajno sam se ovdje zatekao'

Image
ZDRAVKO MAMIĆ ZATEČEN ISPRED HILTONA: /

Savjetnik briljirao izjavom! 'Slučajno sam se ovdje zatekao'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo