VIDEO: / Pad u nesvijest koji je izazvao gađenje! 'Bilo je ogavno za gledati!'

Da snijeg može izazvati probleme odigravanju nogometnih utakmica, to smo znali, ali scenu kakvu je stvorio prošli vikend u Bugarskoj - još nismo vidjeli.

27.10.2014.
15:20
VOYO logo

Na stadionu Vasil Levski, istom onom na kojem je Hrvatska početkom mjeseca svladala Bugarsku, u subotu su gradski derbi igrali Levski i CSKA iz Sofije. Gostujući nogometaši su bili i više nego uvjerljivi, slavili su s 3:0, ali najzanimljiviji se trenutak dogodio već u šestoj minuti, još dok je rezultat bio 0:0.

Snijeg koji je u bugarskom glavnom gradu padao prije i za vrijeme utakmice stvorio je besplatnu municiju domaćim navijačima koji su od prve sekunde zasuli grudama klupu CSKA-a. U jednom su trenutku tako pogodili i glavnog trenera suparničkog kluba Stojča Mladenova koji se samo strovalio u hrpu snijega. Nakon dvoboja je izjavio da je pao u nesvijest, ali ga to ipak nije spriječilo da nakon ukazane pomoći vodi utakmicu do kraja. No, njegovo je ponašanje izazvalo bijes navijača Levskog koji tvrde da je Mladenov sve odglumio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djeca se stalno grudaju i dosad još nisam čuo da je netko pao u nesvijest. Bilo je to ogavno za gledati! Njegova je gluma bila jadna", istaknuo je za lokalne medije Vladimir Vladimirov, šef Udruge navijača Levskog.

//www.youtube.com/embed/nml8yyIaICk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladenov je, pak, odgovorio da ima medicinsku dokumentaciju koja dokazuje njegovu verziju, te da ju je spreman dostaviti Bugarskom nogometnom savezu koji će tijekom utorka raspravljati o incidentu.

"Navijači Levskog su nas gađali grudama od samog početka utakmice. Požalili smo se četvrtom sucu, ali on nam je odgovorio da je njihovo ponašanje normalno", rekao je pomoćni trener CSKA-a Anatolij Nankov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo i da su nakon trećeg primljenog gola navijači Levskog pokušali provaliti na travnjak, ali ih je u tome spriječilo stotinjak policajaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo