TRENER SLAVNOG NJEMAČKOG KLUBA ODRŽAO BIZARNU PRESSICU: / Evo kako je objasnio užasavajuću formu od 22 utakmice bez pobjede

Image
Foto: PROFIMEDIA

Bila je to 22. uzastopna utakmica bez pobjede za Schalke u domaćem ligaškom natjecanju

31.10.2020.
9:19
PROFIMEDIA
VOYO logo

Nogometaši Schalkea i Stuttgarta odigrali su 1-1 (1-0) u prvoj utakmici 6. kola njemačke Bundeslige, koja je u petak odigrana u Gelsenkirchenu. Domaća momčad povela je pogotkom Thiawa u 30. minuti, a Stuttgart je izjednačio u 56. minuti kad je Gonzalez realizirao kazneni udarac.

Bila je to 22. uzastopna utakmica bez pobjede za Schalke u domaćem ligaškom natjecanju, a nakon utakmice trener Manuel Baum održao je pomalo bizarnu pressicu na kojoj je pokušao, vrlo slikovito, objasniti zašto ne znaju za pobjedu već gotovo godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ekipa je kao boca kečapa koju ste tek otvorili. Pokušavate istisnuti kečap, ali se ništa ne događa iako je boca puna. Onda je plan da udarate bocu na dnu kako bi kečap izašao i mi smo još u fazi tog udaranja. No jednom kada taj kečap izađe, bit će veoma zabavno", pojasnio je Baum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Schalke je posljednji put slavio u siječnju ove godine kada su nadigrali BMG s 2:0, a zatim su odigrali sve skupa sedam puta neriješeno i poraženi su 13 puta.

Na njihovu sreću daleko su od rekorda lige, a koji drži Tasmania 1900 Berlin koja je ugašena još 1973. godine. Oni su osvojili samo 10 bodova u ligi i završili 31 susret bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo