On je nebitan: 'Ne zanima me zašto nema Šimunića!'

'Vjerovatno postoji razlog zašto nema Joea Šimunića, ali to me ne zanima kao što mi nije toliko bitno koliko će navijača biti na Maksimiru.

5.11.2014.
21:50
VOYO logo

"Četvrto je kolo u skupini i samim time ovo je ključna utakmica. Imamo sedam bodova i svjesni smo da pobjedom rješavamo prolazak dok Dinamo nema pravo na kiks. Mislim da je domaćinu puno teže", smatra trener Austrijanaca, koji ima točne informacije iz Hrvatske:

"Vjerovatno postoji razlog zašto nema Joea Šimunića, ali to me ne zanima kao što mi nije toliko bitno koliko će navijača biti na Maksimiru. Meni je važno tko će biti na lijevom beku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.footballtube.com/embed/salzburg-4-2-dinamo-zagreb--europa-league-highlights--23-10-2014

Trener Red Bulla je onda malo i hvalio Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I u Salzburgu je bilo jasno kako Dinamo ima individualnu kvalitetu. Imaju jake pojedince u momčadi ali i mi igramo dosta dobro u posljednje vrijeme. Motivacija nam ne izostaje. U to budite sigurni", rekao je trener, dok je njegov igrač Sabitzer imao na Maksimiru 2009. kada je Red Bull izbacio Dinamo iz kvalifikacija Lige prvaka.

"Bilo je to lijepo iskustvo ali ne bih htio uspoređivati ovaj Dinamo s onim od prije pet godina jer se puno toga u međuvremenu promjenilo. Tada su ovdje igrali Mandžukić i Sammir koji su se prodali u velike klubove", donosi njegovu izjavu Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo