JOŠ JEDAN PORAZ / Trener Rijeke nakon šokantnog poraza: 'Treba biti realan i čestitati BSK-u'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nogometaši BSK-a iz Bijelog Brda priredili su veliko iznenađenje pobijedivši u susretu osmine finala SuperSport Hrvatskog kupa Rijeku sa 2-1..

9.11.2022.
19:06
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

"Treba biti realan, čestitati našem suparniku koji je ovu pobjedu zaslužio", rekao je Serse Cosmi, trener nogometaša Rijeke koji su iznenađujuće ispali u osmini finala Kupa.

Drugoligaš BSK je na domaćem terenu u Bijelom Brdu slavio 2-1 protiv Rijeke, sastava koji je šest puta u svojoj povijesti osvojio ovo natjecanje, a prošle sezone je igrao finale u Splitu gdje je poražen od Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Naš je suparnik zaslužio ovu pobjedu jer je u utakmicu ušao s puno koncentracije, odlučnosti i želje za pobjedom. Oni su na pravi način shvatili ovo nadmetanje gdje se sve odlučivalo u jednoj utakmici. Mi? Odigrali smo ispod očekivanja“, rekao je Cosmi nakon susreta u kojem je Rijeka samo produbila ovosezonsku krizu. Ujedno, ispadanje Rijeke zasad je najveće iznenađenje ovosezonskog Hrvatskog nogometnog kupa.

„Oni su bili agresivniji od nas, odlučniji, a kod nas se ništa pozitivno nije dogodilo ni uslijed pet promjena. Ne znam kako drugačije komentirati ovaj dvoboj, a nama samo ostaje da nekako zatvorimo ovaj dio sezone i odigramo utakmicu protiv Dinama s potpuno drugačijim moralom“, rekao je Cosmi, a prenosi službena internetska stranica kluba s Rujevice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo