Trener Rijeke je ljut ko ris: To ne podnosim! Pljunuli ste nam u lice!

Rijeka u subotu od 17 sati igra na Kantridi protiv Slaven Belupa, a trener Matjaž Kek ima neočekivane probleme s igračkim kadrom. Ostao je bez napadača.

28.2.2015.
11:49
VOYO logo

Albanac Bekim Balaj se ozlijedio, Bugarin Hristov nije spreman, a nema više smisla pričati o Kramariću i Krstanoviću koji ne stanuju već tjednima u Rijeci. Kek će morati nešto 'kemijati', a ovog tjedna već je doživio neočekivani šok.

Rijeka je izgubila od Krka s 2:1, četvrtoligaš je nadigrao igrače koji nisu previše igrali proteklih tjedana. Umjesto da se dokažu, oni su samo još više naljutili svog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bio pristup koji ne podnosim! Mogu podnijeti poraz, ali problem je kako se ulazi u utakmicu. Nije bit problema što nakon poraza u Krku ispada da sam u pravu kada nekim igračima nisam dao prilike u dosadašnjim utakmicama. Problem je što se ne možeš tako ponašati, u sportu se tako ne može živjeti, to nije kultura sportskog razmišljanja. Kod nas je dosta prometno u svlačionici, svi smo mi zamjenjivi. Važno je da pristup i komunikacija bude poštena. Razmišljati samo o novcu znači pljunuti u lice svima onima koji rade i odriču se. Nogomet se igra na igralištu, nigdje drugdje! Moraš za to živjeti", kazao je Kek za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo