TRENER REALA OTKRIO ŠTO MISLI O ŠANSAMA ZA NASLOV: / Nitko ne zna kako će navijači reagirati na ovakve riječi

Image

Nakon neočekivanog poraza od Girone trener Reala nije klonuo duhom

17.2.2019.
17:11
VOYO logo

Real Madrid je danas na Santiago Bernabeu doživio pravi šok porazom od Girone (1:2). Neočekivani poraz ostavio je Kraljeve na trećoj poziciji La Lige, a sada su na devet bodova zaostatka od velikog rivala i vodeće momčadi prvenstva Barcelone.

Šokiran je porazom i trener Reala Santiago Solari, ali usprkos velikoj razlici u korist Barcelone, on od titule prvaka neće odustati. "Jesmo li izgubili trku za titulu? Ne, ne, apsolutno ne", rekao je Solari pa je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka utakmica je teška. Igra se iz tjedna u tjedan, ali mi nakon svega moramo napraviti niz pobjeda", istaknuo je Solari. Argentinac je svjestan da je njegov tim danas ispustio važna tri boda.

Žali zbog kiksa

"Šteta, tri boda su nam se izmakla, naš rival je pobijedio. Ponavljam, šteta jer smo u dobroj formi, a sada smo i tri boda dalje od Barcelone. To je sve nogomet. Girona je igrala dobro, nisu odustali, ali naša je greška što nismo postigli više golova u prvom poluvremenu", istaknuo je Solari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je dakle sada u popriličnom zaostatku za Barcelonom. Trenutno su na minus devet, ali sezona je itekako duga i do kraja se još stigne odigrati puno toga. U narednom kolu Kraljevi putuju u predgrađe Valencije gdje će igrati protiv ekipe Levantea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo