'U Hrvatskoj se sudi jedanaesterac kad se sudare dva suigrača!'

Uz puno se sarkazma na ovotjednu utakmicu protiv Dinama u Hrvatskom kupu osvrnuo trener županijskog ligaša Opatije Zoran Bogolin.

31.10.2014.
18:54
VOYO logo

Modri su, podsjećamo, teškom mukom prošli u četvrtfinale, pobijedivši suparnika iz četvrte lige s 4:2 tek nakon produžetaka. Opatijci su vodili sve do 90. minute kada je Dinamo izjednačio na 1:1 iz prilično kontroverznog jedanaesterca. Ognjen Vukojević je, naime, pao nakon što ga je suparnički igrač lagano dotaknuo, a u padu je pokupio i svoga suigrača Franka Andrijaševića. Uz dva dinamovca na travi, sudac nije previše oklijevao.

"U Opatiji smo u srijedu vidjeli novo pravilo koje kaže da sudac mora suditi jedanaesterac kada se u protivničkom šesnaestercu sudare dva suigrača", sarkastično je prokomentirao Bogolin u razgovoru za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljut sam, normalno, lopta ide van, dva dinamovca se sudaraju, a sudac svira penal. Takvi se jedanaesterci ne sviraju ni u našoj ligi", dodao je trener Opatijaca.

//www.youtube.com/embed/ZAG0bbhIgqM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duhovito se Bogolin osvrnuo i na izjavu Dinamova trenera Zorana Mamića da bi podnio ostavku da je ispao od Opatije.

"Zoran Mamić je spasio i sebe i mene. Dogodile bi se dvije ostavke u nekoliko minuta, on bi podnio ostavku da je izgubio, a ja da sam pobijedio, ha, ha... Stvarno, što možeš drugo učiniti kad pobijediš Dinamo? Ja u Hrvatskoj više nemam koga pobijediti, jel' tako", istaknuo je Bogolin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo