UOČI VELIKOG OKRŠAJA / Trener Milana imao samo riječi hvale za Dinamo: 'Jako su neugodni i zasluženo su pobjedili Chelsea'

Image
Foto: Profimedia.hr

Milan ima problema s ozljedama pa tako protiv Modrih ne bi trebali igrati Origi, Ibrahimović i Rebić

13.9.2022.
17:55
Profimedia.hr
VOYO logo

Talijanski gigant Milan će sutra od 18:45 biti domaćin hrvatskom prvaku Dinamu u drugom kolu Lige prvaka. Modri su u prvom kolu senzacionalno slavili protiv Chelseaja pogotkom Mislava Oršića rezultatom 1-0, dok je Milan remizirao protiv Salzburga.

Image
DJELITELJ PRAVDE /

Evo tko sudi dvoboj Milana i Dinama: Već je sudio Modrima u pobjedi protiv Atalante

Image
DJELITELJ PRAVDE /

Evo tko sudi dvoboj Milana i Dinama: Već je sudio Modrima u pobjedi protiv Atalante

Trener Rossonera Stefano Pioli najavio je utakmicu protiv Dinama i odgovorio hoće li na travnjak postati najbolje što ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakoj utakmici na teren pošaljem najjaču ekipu. Dobro nam ide, ali u Ligi prvaka imamo manje igrača jer nisu svi na listi. Rebić i Origi neće biti s nama, ali oporavio se Krunić. Idemo sutra maksimalno ozbiljno", rekao je talijanski strateg.

Milan ima problema s ozljedama pa tako protiv Modrih ne bi trebali igrati Origi, Ibrahimović i Rebić, a novinare je zanima Rafael Leao koji se još nije pokazao u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek može bolje. Dečki su dobri jer su ambiciozni. Leao je na visokom nivou u svakom pogledu i tako mora nastaviti. On je naša vodilja", izjavio je.

Nije štedio riječi o Modrima i otkrio da razmišlja samo o hrvatskom prvaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako je važna utakmica, ali ne može biti odlučujuća. Prošle godine smo imali priliku proći da smo dobili Liverpool u zadnjem kolu. Sutra možemo postati lider skupine, to je za nas prilika. Bit će jako teško jer je Dinamo sasvim zasluženo pobijedio u prvoj utakmici", poručio je i dodao:

"U svojoj ligi zabijaju po tri gola po utakmici. Navikli su tako igrati u ligi, ali protiv Chelseaja su igrali drugačiju utakmicu, išli su na kontre. Imaju sve karakteristike da budu jako težak i neugodan protivnik", zaključio je Pioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo