TRENER MILANA BIRANIM RIJEČIMA GOVORIO O REBIĆU: / Hrvat će će biti oduševljen kad čuje što je rekao o njemu

Image
Foto: Profimedia

Lani je bio jedan od najboljih igrača u klubu

26.9.2020.
14:35
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac AnteRebić potpisao je sredinom rujna petogodišnji ugovor s Milanom nakon što je briljirao prošle sezone na posudbi iz Eintrachta.

“Jako sam sretan što nastavljam u Milanu. Vrijedno sam radio, trener mi je dao samopouzdanje i iskoristio sam prilike. Trener mi je dao samopouzdanje. Pokazao sam da imam kvalitete igrati za ovu momčad. Prošle sezone sam postigao 12 golova. Dobro sam se snašao, ali nadam se da ću biti još bolji”, izjavio je nakon što je službeno stavio potpis na ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A zašto trener Stefano Pioli toliko vjeruje u Hrvata i zašto mu je silno potreban pojasnio je dan uoči gostovanja kod Crotonea u drugom kolu Serie A.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Stefano Pioli in action on the field during the A.C. Milan- Season 2019-2020 - Serie A Milan vs Bologna in Milan, Italy on July 18, 2020. (,Image: 544941082, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except China, France, and Italy ***, Model Release: no

“Rebić? On je napadač, ali zbog balansa momčadi više igra na lijevoj strani. Mislim da može jako dobro igrati i kao napadač, snažan je i s njim imamo opciju više. Može igrati jednako dobro i u napadu i na krilu”, poručio je Pioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić je prije Milana u karijeri odigrao točno 100 utakmica za Frankfurt, a već je igrao na Apeninskom poluotoku, jer je u prošlosti bio član Fiorentine i Verone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo