TRENER LOKOMOTIVE OTKRIO ZBOG ČEGA JE ZADOVOLJAN NAKON PORAZA OD DINAMA: / 'Vidjeli smo Sammira koji se trudio...'

Image

Lokomotiva je nakon 19. kola ostala pretposljednja momčad na tablici Prve hrvatske nogometne lige

2.2.2021.
22:39
VOYO logo

Nogometaši Dinama u susretu su 19. kola Prve HNL rutinski u Maksimiru svladali Lokomotivu sa 2-0 (1-0). Strijelci su bili Gavranović (9) i Atiemwen (64).

Image
[FOTO] DINAMU JE TREBALA JEDNA LAGANA POBJEDA: /

'Dio momčadi koji je bio kritiziran pokazao je da može igrati dobro'

Image
[FOTO] DINAMU JE TREBALA JEDNA LAGANA POBJEDA: /

'Dio momčadi koji je bio kritiziran pokazao je da može igrati dobro'

Susret je odigran po vrlo maglovitom vremenu, a Dinamo je do prednosti stigao iz prve prave akcije na utakmici kada je Gavranović preciznim udarcem s vrha kaznenog prostora zatresao mrežu. Dvoboj je rezultatski bio odlučen u 64. mi nuti kada je vratar Lokomotive Santini uspio tek odbiti pokušaj Gavranovića, a na odbijenu loptu natrčao je Atiemwen koji je s pet metara pogodio prazan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sve u svemu mogu biti zadovoljan'

Trener Lokomotive Jerko Leko nakon utakmice nije mogao biti zadovoljan rezultatom, ali je pronašao neke pozitivne stvari u igri svoje ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na dosta promjena koje smo morali napraviti zbog umora, u odnosu na prošlu utakmicu, izgledali smo kompaktno. Primili smo rani pogodak, imali dosta novih igrača na terenu, tako da smo imali problema u prvom dijelu utakmice, ušli smo malo dezorijentirano, i to nas je koštalo gola", prenosi njegovu izjavu službena stranica Lokomotive.

Image

Jerko Leko (desno)

"Nakon toga smo probali ugroziti kontrama i polukontrama. Vidjeli smo Sammira, koji se trudio, ovo mu je bila prva utakmica nakon ozljede, bio je korektan. Mislim da smo djelovali kompaktno, bez obzira na poraz. Bilo je dosta promjena uzrokovanih ozljedama igrača, no sve u svemu mogu biti zadovoljan. Ne rezultatom nego odnosnom i zalaganjem. Spremamo se sada za subotu i Rijeku", poručio je Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokosi pretposljednji

S ovom pobjedom Dinamo se vratio na vrh ljestvice koji je na dva sata "okupirao" Osijek koji je ranije u utorak sa 3-0 svladao Slaven Belupo. I Dinamo i Osijek imaju po 42 boda iz 19 susreta, no Dinamo ima bolju razliku pogodaka.

Lokomotiva je ostala pretposljednja, deveta sa 15 bodova, koliko ima i osmi Varaždin dok posljednja Istra 1961 ima dva boda manje, ali i dvije utakmice manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo