TRENER HRVATSKOG PRVOLIGAŠA OPLEO PO SUCIMA: / 'Zašto su djelitelji pravde dijelili nepravdu to samo oni znaju...'

Image

U sljedećem kolu HNL-a momčad iz Koprivnice gostuje u Varaždinu

28.1.2021.
21:59
VOYO logo

Prošle nedjelje u susretu 17. kola Prve HNL Istra 1961 je na stadionu Aldo Drosina pobijedila Slaven Belupo sa 2:1 postigavši oba gola u posljednjih deset minuta susreta.

Image
DIREKTOR HRVATSKOG PRVOLIGAŠA NAKON PORAZA POBIJESNIO NA SUCE: /

'Likvidirali su nas s dva metka u glavu, svaka im čast na vrhunski odrađenom poslu...'

Image
DIREKTOR HRVATSKOG PRVOLIGAŠA NAKON PORAZA POBIJESNIO NA SUCE: /

'Likvidirali su nas s dva metka u glavu, svaka im čast na vrhunski odrađenom poslu...'

Gosti su poveli u 10. minuti iz svog prvog napada, a pogodak je postigao Nemanja Glavčić. U nastavku susreta nije bilo previše promjena u igri. Slaven je kontrolirao utakmicu sve do same završnice u kojoj su se dosuđena dva kaznena udarca za domaći sastav iz kojih je Istra preokrenula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon te utakmice na Facebook stranici Slaven Belupa objavljena je izjava direktora tog kluba Zvonimira Šimunovića o utakmici s Istrom u kojoj nije sktivao nezadovoljstvo suđenjem.

Žestoke kritike

“I nakon prospavane noći dojam je isti, u Puli se dogodila klasična egzekucija s dva metka u glavu. Ne znam samo čime i od koga motivirana. I sad će po dobrom starom običaju krenuti ‘spašavanje vojnika Ryana’ pričama o kontaktu, intenzitetu i ostalim floskulama koje se po potrebi izvlače u ovakvim situacijama…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razumijemo da određene situacije tijekom utakmica svi vidimo na svoj način, razumijemo i različite sudačke kriterije, pa i sitne pogreške koje svi kao ljudi činimo, ali na sinoćnji cirkus u režiji glavnog suca uz asistenciju ekipe iz VAR sobe jednostavno ne smijemo i ne želimo šutjeti. Svaka im čast na vrhunski odrađenom poslu”, poručio je Šimunović.

Image
Image

Istra 1961 - Slaven Belupo

'Umjetni poraz nas vratio u borbu za ostanak'

Slaven Belupo u sljedećoj utakmici u petak očekuje dvoboj s Varaždinom, a uoči tog susreta trener Koprivničanaca Tomislav Stipić također se dotakao suđenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto su djelitelji pravde dijelili nepravdu to samo oni znaju. Ja im šaljem ovaj put oprost iz ponosne Koprivnice, ali poručujem da smo mi premali klub da bi se navikli na nošenje ovakvih teških križeva. Znate i sami da se križ nosi zbog tuđih, a ne svojih grijeha", prenosi njegovu izjavu HRT.

"Varaždin je jedna emocionalna momčad koja je u usponu, a sutrašnja utakmica je bitna jer nas je umjetni poraz u Puli vratio u borbu za ostanak u ligi, umjesto da nas je zaslužena pobjeda katapultirala u borbu za gornji dio ljestvice. Recept će zapravo biti vrlo jednostavan. Opustiti se, nabaciti osmijeh i uživati svih 90 minuta. Lopta je okrugla", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo