TRENER HRVATSKOG PORIJEKLA IZVRIJEĐAO JURGENA KLOPPA: / 'Kur*in sine, koga ti to je*eš?!'

Image
Foto: Profimedia

Meksički trener hrvatskih korijena otkrio je u intervjuu za Enganche kako je došlo do svađe s Kloppom

7.1.2020.
20:01
Profimedia
VOYO logo

Koncem prošlog mjeseca aktualni osvajač Lige prvaka, Liverpool, okitio se još jednim prestižnim trofejem, onim Svjetskog klupskog prvenstva. U finalu su nadigrali brazilski Flamengo, a prije toga u polufinalu su deklasirali meksički Monterrey. Tu je utakmicu s Meksikancima obilježio nesvakidašnji incident, posebice zbog toga što Svjetsko klupsko prvenstvo, iako pripada uvaženim natjecanjima, ima i tu neku dozu revijalnog, pa se rijetko kada na njemu mogu vidjeti neugodne scene.

Trener Meksikanaca Ricardo Antonio Mohamed Matijević tražio je u jednom trenutku od sudaca crveni karton za Liverpoolova stopera Gomeza nakon što je ovaj napravio prekršaj. Na njegovu gestikulaciju prema sucu reagirao je trener Liverpoola Jurgen Klopp i to na način da se kreveljio i imitirao Matijevićevo mahanje rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

December 18, 2019, Doha, Qatar: Liverpool coach Jürgen Klopp and Rayados de Monterrey coach Antonio Mohamed for the FIFA Club World Cup semi-finals at Doha's Khalifa International Stadium, Image: 488851399, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: William Volcov / Zuma Press / Profimedia

Meksički trener hrvatskih korijena otkrio je u intervjuu za Enganche kako je došlo do svađe s Kloppom.

"Pokazao je manjak poštovanja prema meni. Klopp je tražio žute kartone jer je tvrdio da smo stalno udarali Salaha. Tada sam ja tražio crveni za jednog od njegovih igrača, a onda je on isplazio jezik prema meni kao pi*ka. Prvo sam se samo nasmijao, ali onda sam izgubio smirenost. Nisam ni sam siguran što sam mu rekao, ali mislim da je bilo nešto u stilu: 'Kur*in sine, koga ti to je*eš?' To je samo izašlo iz mene", priznao je Matijević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo