POLUFINALE KUPA / Trener Hajduka uoči najvažnije utakmice sezone za splitsku momčad: 'Mi znamo njih, oni znaju nas'

Image
Foto: Pixsell.hr

Hajduk i Slaven Belupo bore se za finale na Rujevici u kojem ih čeka Šibenik

11.4.2023.
19:22
Pixsell.hr
VOYO logo

Nakon što je Šibenik spektakularno izbacio Dinamo i ušao u finale kupa, sutra nas očekuje drugi polufinalni dvoboj. Hajduk i Slaven Belupo će od 17:30 na rasprodanom koprivničkom stadionu igrati utakmicu polufinala SuperSport Hrvatskog kupa. Trener splitskog kluba Ivan Leko najavio je utakmicu za Hajduk Digital TV.

"Po meni je svaka sljedeća utakmica najbitnija, ali ovako je jako bitna. Kup je, igra se za ulazak u finale. I za nas i Slaven je jako bitno. Veselimo se izazovu. Igraš nogomet, treniraš, mučiš se da igraš velike utakmice, a ovo je sigurno jedna od najvećih ove sezone", rekao je trener Hajduka Ivan Leko, a zatim se osvrnuo na posljednji ogled 'farmaceutima'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neugodna su ekipa. Znaju se braniti, malo golova primaju, opasni u kontri. Na Poljudu smo ih dobili golom Mikanovića. Znamo da je Koprivnica teško gostovanje za nas, ali svjesni smo važnosti utakmice. Poznajemo protivnika, očekujem dobar Hajduk."

Hajduk u Koprivnici nije slavio od studenog 2020. godine...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada uđeš u polufinale to je ogroman motiv za sve. Znamo da nam je godinama jako teško u Koprivnici. Uvijek su to utakmice pune duela, ekscesa, intenziteta. Ali, veliki igrači i velike ekipe se vide u teškim momentima. U Osijeku smo dobili dva puta, u Šibeniku i Varaždinu je bilo teško. Ekipa ima samopouzdanja za igrati u gostima. Pun sam vjere u momčad." 

Trener Hajduka govorio je o tome kako su igrači proveli praznike i kako su se pripremali za ovaj susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo regeneraciju iza Istre. Za Uskrs su svi bili doma s familijama, što je normalno. Nema neke velike filozofije. Mi znamo Slavena, oni znaju nas. Odlučit će detalji, vjera, energija, želja, hrabrost, sreća. Vjerujem da će naša ekipa biti jača u tim detaljima."

Hajduk je ove sezone u velikim problemima s ozljedama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema velikih promjena u odnosu na Istru. Nadam se da će sve biti ok i da će svi koji su igrali s Istrom biti spremni i za Koprivnicu" , rekao je Leko na tu temu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo