TRENER HAJDUKA OTKRIO ZAŠTO SE NISU MOGLI NOSITI S DINAMOM: / 'Da nije bilo njega, utakmica bi bila gotova puno ranije'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Nakon utakmice izjavu je dao trener Hajduka, Hari Vukas, koji je istaknuo kako su imali puno sreće što je Posavec bio raspoložen

12.9.2020.
21:55
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

U najvećem derbiju hrvatskog nogometa Dinamo je na Poljudu pobijedio Hajduk sa 2-1 upisavši i četvrtu pobjedu ove sezone. Golove za "Modre" zabili su Lirim Kastrati (41) i Mislav Oršić (50), dok je strijelac za domaći sastav bio Stanko Jurić (88).

Bila je to druga uzastopna pobjeda "Modrih" na Poljudu nakon 2-0 iz ožujka, a zanimljivo bio je ovo treći derbi u nizu sa gostujućom pobjedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

12.09.2020., Split, Poljud - Hrvatski Telekom Prva liga, 4. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Spasio ih golman

Nakon utakmice izjavu je dao trener Hajduka, Hari Vukas, koji je istaknuo kako su imali puno sreće što je Posavec bio raspoložen početkom drugog dijela.

"Ako išta može biti pozitivno iz ove utakmice, onda je to početak utakmice. U najmanju ruku smo bili ravnopravni, ali nismo iskoristili prilike. Na kraju prvog dijela su nas izigrali, oni imaju kvalitetu i iskoristili su naše greške. Na početku drugog dijela su iskoristili naše greške i da nije bilo Posavca utakmica bi bila gotova još ranije. Dinamo je stvorio dovoljno situacija da mirno privede utakmicu kraju, ali nije uspio. Mi smo zabili gol, pokušali smo kroz prekide doći do izjednačenja, ali nismo uspjeli", rekao je Vukas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je kako je na koncu ipak presudila kvaliteta Dinama.

"Presudila je kvaliteta Dinama koja je ogromna za hrvatske prilike. Odlučili su se za Kastratija i Oršića, tražili su prostor. Nisu nas iznenadili, ali jednostavno su bili bolji", zaljučio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo