TRENER HAJDUKA NE ZNA DA ČEKAJU POBJEDU VEĆ DVA MJESECA: / Primorac ostao iznenađen - 'Prvi put čujem. Uh, pa to nije dobro'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Primorca je prvo iznenadila konstatacija da Hajduk u prvenstvu nije slavio posljednja dva mjeseca

20.11.2020.
15:07
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Splitski nogometni div, Hajduk, u subotu u Koprivnici igra utakmicu 12. kola Prve HNL, protiv uvijek neugodnog Slaven Belupa, a sraz je najavio trener "bilih", Boro Primorac.

Primorca je prvo iznenadila konstatacija da Hajduk u prvenstvu nije slavio posljednja dva mjeseca. "Nisam to znao, sad prvi put čujem. Uh, pa to nije dobro. Nije to normalno za Hajduk. Moramo što prije vratiti pobjednički mentalitet", rekao je Primorac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk, isto tako, nema baš povoljan raspored. Prvo idu na gostovanje u Koprivnicu, onda na gostovanje kod Lokomotive i onda opet na gostovanje kod Dinama. No, Primorac ne ide tako daleko s razmišljanjem i fokusira se na prvu sljedeću utakmicu.

"Razmišljam samo o Belupu u ovom trenutku. Danas sam prvi put imao cijelu ekipu na treningu nakon stanke", veli Primotac i zatim komentira izjave svog igrača Stanka Jurića koji je rekao da je sramota da je Hajduk sedma momčad lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio bih da igrači shvate da moramo bolje igrati. Rekao sam igračima da zaborave sve, da moramo biti opasniji, stvarati više šansi. Hajduk mora igrati bolje", tvrdi trener pa komentira kritike da je Hajduk opet promašio s pojačanjima u napadu.

Image

07.11.2020., stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 11. kolo, HNK Hajduk - NK Osijek. Trener Hajduka Boro Primorac. Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Zakazali napadači, nema dvojice ključnih igrača

"Diamantakos je tek prije dva dana počeo normalno trenirati. Naravno da ću ga koristiti, kao i Umuta. Nije napadač jedini koji zabija golove. Vrlo je važno da imamo dobra dodavanja. Diamantakos ima dobru lijevu nogu, gledam ga na treningu, pametan je igrač", uvjerava Primorac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk za utakmicu sa Slavenom neće moći računati na Davida Čolinu i Darka Nejašmića, ali Mijo Caktaš se vratio.

"Nadam se da će nam se Čolina i Nejašmić vratiti što prije. Caktaš je radio dobro zadnjih deset dana. Vjerujem da će sutra biti dobar", veli Primorac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kratko je samo analizirao Belupo i otkrio kako će igrati.

"Gledao sam ih, imaju ekipu koja može biti opasna, iskusnog trenera, dva-tri igrača koji igraju lijevom nogom. Opasni su iz prekida, tu je i Krstanović. Davali su golove Dinamu, zabili su dva gola na Poljudu. Moramo biti fokusirani na sebe. Kada nemamo loptu, moramo se braniti zajedno. Kada igramo s loptom zna se što moramo, nema presinga bez lopte. Hoćemo li napasti? Prvo treba imati loptu", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo