TRENER HAJDUKA KOMENTIRAO TEŽAK PORAZ: /

'Igra nije bila loša, no ovo nam se ne smije događati na Poljudu'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Pobjedu Gorice nakon utakmice prokomentirao je i trener Valdas Dambrauskas

20.12.2020.
21:28
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 16. kola Prve HNL Gorica je na Poljudu pobijedila Hajduk sa 4:2 ostvarivši treću uzastopnu pobjedu protiv splitskog sastava. Gorica je vodila 1:0, 2:1 i 3:2, Hajduk se dva puta vraćao, ali ne i treći put.

Bila je to treća uzastopna pobjeda Gorice protiv Hajduka, te peta u zadnjih šest susreta. Jesenski dio sezone na prvom mjestu je zaključio Dinamo sa 33 boda, koliko ima i Osijek, ali uz slabiju razliku pogodaka, a Osijek ima i dvije utakmice više od Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice o još jednom teškom porazu progovorio je trener Hajduka Boro Primorac.

Image
TEŽAK PORAZ HAJDUKA NA DOMAĆEM TERENU: /

Gorica uvjerljivo pobijedila, dva pogotka postigla s bijele točke

Image
TEŽAK PORAZ HAJDUKA NA DOMAĆEM TERENU: /

Gorica uvjerljivo pobijedila, dva pogotka postigla s bijele točke

'Poklanjamo iz čista mira'

"Dali smo im pobjedu, što drugo reći. Vratili smo se na 1:1, pogodili stativu, igrali smo dobro prvo poluvrijeme, ali onda iz čista mira im poklonimo jedanaesterac. Zatim ponovno napravimo još jedan kazneni udarac i prelomi se utakmica. Igra nije bilo loša, stvarali smo šanse, ali ne možemo stalno poklanjati. Jasno je, ako ne riješimo pitanje obrane, bit će teško. Uvuče se strah i nesigurnost, igrači nemaju povjerenja i kada primiš gol onda se bez razloga bojiš, strahuješ", rekao je trener Hajduka pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi moramo učiniti sve da se defanzivno stabiliziramo, to nam je prioritet. Hajduk može igrati dobro, može zabijati golove, jer pokazali smo dobru igru prema naprijed. Imali smo šanse, promašili smo neke centaršuteve, ali kada im pokloniš dva jedanaesterca ne možeš naprijed. Ne smije nam se događati da na Poljudu izgubimo utakmicu kada postignemo dva zgoditka", zaključio je Primorac.

Pobjedu Gorice nakon utakmice prokomentirao je i trener Valdas Dambrauskas.

"Možda ovaj rezultat i nije realan, zabiti četiri gola na Poljudu je strašno puno. Sretan sam zbog igrača koji na treninzima naporno rade. U Splitu smo odigrale slabije prvo poluvrijeme, previše smo stremili nadigravanju, povremeno smo gubili formaciju na terenu. U nastavku smo te pogreške ispravili, igrali smo bolje i u obrani i u napadu. Šteta je za nas što dolazi pauza jer smo u jako dobroj formi. Nastavak sezone? Ne želim davati nekakva velika obećanja osim da ćemo nastaviti davati od sebe", rekao je litavski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo