Mamić poručio Tudoru: 'Mi smo Dinamo i uvijek idemo na pobjedu'

Nogometaši Dinama u nedjelju s početkom u 19 sati na Poljudu igraju veliki derbi s Hajdukom.

30.8.2014.
18:06
VOYO logo

"Čeka nas, uz dužan respekt kvaliteti Rijeke i ostalih hrvatskih klubova, po tradiciji najveća utakmica hrvatskog nogometa. Veselimo se punom stadionu i momčad jedva čeka početak utakmice", kazao je trener Dinama Zoran Mamić za službene stranice kluba.

Strateg Modrih se osvrnuo na stanje u momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne moram niti govoriti kako je atmosfera fantastična, a što se tiče ozljeda repove iz utakmice protiv Petrolula vuku Ademi i Machado te su upitni za utakmicu. Pokušat ćemo ih osposobiti, ali danas je vrlo teško reći hoće li biti spremni".

Iako je iza Dinama nekoliko napornih utakmica, vremena za odmor - nema!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo puno utakmica na visokom nivou tako da se momčad dosta trošila, ali za utakmicu protiv Hajduka to neće biti bitno. Riječi "umor" i "derbi" ne idu u istu rečenicu jer će svaki igrač koji dobije priliku igrati naći u sebi dodatnu snagu i dati sve od sebe", objašnjava Mamić.

Trener Dinama je secirao svog nedjeljnog protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobra i agresivna momčad koja upravo kroz taj pritisak i agresiju dolazi do dobrih rezultata; posebno kod kuće. Najbolji igrači? Prije svega su kvalitetan kolektiv i kao takve ih cijenimo, ali naravno da u nogometu uvijek iskoče pojedinci. Tako trenutno u Hajduku zaista impresivno brani Kalinić koji po utakmici ima "rukometni broj obrana", stoperi im dugo igraju zajedno, u veznom redu dobro igraju Sušić i Caktaš, a Kouassi, Gotal i Maglica su opasni u završnici. Ma to je Hajduk... Dobri su, ali vjerujem u svoju momčad".

Poljud će u nedjelju ponovo biti pun!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igranje u pravoj atmosferi i pred punim stadionom je motiv za svakoga; čak i kada publika ne navija za tebe. U takvoj atmosferi je svima lakše igrati i siguran sam da će moja momčad znati reagirati".

Najbolji igrač Dinama ove sezone je napadač Duje Čop koji je do sada u svim natjecanjima zabio sedam golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, Duje je ove sezone nastavio gdje je stao prošle, redovito zabija golove i naravno da se svi navijači Dinama nadaju kako će seriju nastaviti na Poljudu. Naravno, imamo još puno igrača koji mogu zabiti i siguran sam da je svima, pa i Duji, manje bitno tko će zabiti samo da izborimo dobar rezultat. Mi smo Dinamo i uvijek idemo na pobjedu".

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo