'Tražim curu preko novina, ne mora biti manekenka'

'Nakon dugo vremena položio sam vozački ispit, no još tražim djevojku. Jesenas sam jednu pokušao pred kamerama pozvati na piće nakon utakmice, ali nije pristala.

18.5.2011.
16:28
VOYO logo

U moru loših stvari koje pogađaju Poljud ove godine, nađe se tu i tamo i zrnce optimizma. A upravo njime zrači stasiti Vinkovčanin u redovima Hajduka, Duje Čop, sin nekadašnjeg Hajdukova napadača iz osamdesetih godina – Davora Čopa.

21-godišnji nogometaš zabio je tri gola u zadnje četiri utakmice, trener Ante Miše dobio je svoju uzdanicu za zadnje prvenstveno kolo i okršaj s Lokomotivom na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Propustio sam pripreme zbog operacije krajnika, Vučević me nije puno koristio, svega 19 minuta protiv Rijeke. No nisam se predavao, svaki sam trening odradio maksimalno, kao da ću igrati, i dočekao sam priliku", izjavio je za 24 sata Duje, koji je, statistički, najbolji Hajdukov strijelac ove sezone.

U 21 utakmici zabio je 12 golova, i to u sva tri natjecanja, u Kupu, prvenstvu i Europskoj ligi, ali Torcida ga baš i ne voli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam kome sam se, zašto i gdje zamjerio, ali znam da nije u pitanju većina navijača, nego manji dio. Nema mi druge nego i njih igrom i golovima natjerati da promjene mišljenje", izjavio je Čop i na kraju dodao:

"Nakon dugo vremena položio sam vozački ispit, no još tražim djevojku. Jesenas sam jednu pokušao pred kamerama pozvati na piće nakon utakmice, ali nije pristala. Možda će mi uspjeti ovako, preko novina. I nije uvjet da bude manekenka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

arti-201105170755006 arti-201105170896006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo