TRAŽI SE NAPADAČ I BRANIČ: / Napoli cilja na dvojicu hrvatskih reprezentativaca

Image

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Kalinić i napadač belgijske vrste Romel Lukaku glavni su kandidati za prelazak u Napoli ukoliko redove talijanskog doprvaka napusti Gonzalo Higuain.

24.5.2016.
19:27
VOYO logo

Prema pisanju talijanskog tiska Higuain je pred vratima PSG-a gdje bi trebao zamijeniti Zlatana Ibrahimovića. Argentinski napadač u ugovoru ima klauzulu po kojoj je slobodan za 94 milijuna eura, no Parižani pokušavaju smanjiti taj iznos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić zabio 13 golova za Fiorentinu

Ukoliko se posao realizira Napoli će krenuti u potragu za novim napadačem, a Talijani tvrde kako će to biti Kalinić ili Lukaku. Kalinić je stigao na Apenine u kolovozu prošle godine preselivši iz Dnjipra u Fiorentinu i u prvoj sezoni u dresu 'viola' je zabio 13 golova. Lukaku od 2013. igra za Everton, prvo kao posuđeni igrač Chelsea, a potom su 'toffees' otkupili njegov ugovor.

Napoli bi i Vrsaljka

Posljednjih dana talijanski mediji navode kako je Napoli zainteresiran i za Šimu Vrsaljka za kojeg Sassuolo traži 15 milijuna eura odštete. Zadranin je u prošloj sezoni za Sassuolo nastupio u 35 od 38 utakmica u Serie A te zabilježio četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo