TRANSFERI UŽIVO / Juventus otpisao klupsku legendu, a Dinamov novi igrač dolazi idući tjedan: U Maksimiru 'pikiraju' i njegovog sunarodnjaka

Image
Foto: PROFIMEDIA

Iz minute u minutu pratite najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu UŽIVO na portalu Net.hr.

13.7.2023.
8:15
PROFIMEDIA
VOYO logo

Iako je ljetni prijelazni rok službeno počeo 1. srpnja, već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Saudijci ponovno 'odriješili kesu', a Feyenoordovu želju ukrali Turci: No, pogledajte predstavljanje Mac Allistera

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Saudijci ponovno 'odriješili kesu', a Feyenoordovu želju ukrali Turci: No, pogledajte predstavljanje Mac Allistera

Još jedan Liverpoolov veznjak na meti Saudijaca

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.10 - Fabinho je u pregovorima sa Al-Ittihadom, velika je trenerova želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.42 - Još vijesti iz Torina. Nisu otpisani samo Bonucci i McKennie...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaze dva Japanca?

22.40 - Germanijak doznaje da Kaneko definitivno dolazi idući tjedan, a još jedan njegov sunarodnjak spominje se u maksimirskim hodnicima. Realizacija tog posla dogodila bi se do kraja prijelaznog roka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.12 - Torinski klub otpisao Leonarda Bonuccija i Westona McKennieja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač želi, klub ne da

20.15 - Leverkusenov Diaby meta je Aston Ville. Klub iz Birminghama za prvu je ponudu dobio odbijenicu, ali pregovori se nastavljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.13 - Leedsov Rodrigo potpisao za katarski Al Rayyan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.40 - Pulisic predstavljen u Milanu. Više ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saudijci žele još

19.04 - Nova meta - Moussa Dembele, bivši napadač Lyona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Može pričati što hoće...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.20 - Novinar Sky Sportsa upućen u priču oko Perišića. Više ovdje.

Iz španjolske metropole na francusku obalu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.50 - Dogovor je pao, Renan Lodi stiže u Marseille.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekordan transfer

16.38 - Najbolji igrač Championshipa za 24 milijuna u Sportingu iz Lisabona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijera ide nizbrdo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.36 - Joao Felix bio je velika svjetska nada, Benfica je na njemu utržila 120 milijuna eura, a sada ga nitko ne želi. Osim Aston Ville...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Henderson napušta Liverpool

14.52 - Jordan Henderson prihvatio je ponudu Al Ettifaqa. Sada je na klubovima da dogovore detalje transfera. Odšteta bi trebala biti oko 12 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.50 - Pao novi potpis na Poljudu. Više ovdje.

Young u Evertonu

14.30 - Engleski nogometni prvoligaš Everton angažirao je 38-godišnjeg braniča Ashleya Younga s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor. Iskusni Young najviše je vremena tijekom karijere proveo u dresu Manchester Uniteda za koji je nastupao devet sezona, dok je posljednje dvije godine proveo u Aston Villi. Young je prvo ovoljetno pojačanje Evertona koji se prošle sezone jedva spasio ispadanja zauzevši 17. mjesto u Premier ligi.

Dinamo dobio novu ponudu za Livakovića

13.10 - Dinamo je za Dominika Livakovića dobio ponudu Fenerbahčea od devet milijuna eura, tvrdi turski Sabah. To je najveća ponuda pristigla za golmana Vatrenih, ako je vjerovati Turcima.

Liverpool odredio cijenu za kapetana

12.10 - Kapetan Liverpoola Jordan Henderson želja je Stevena Gerrarda koji je preuzeo Al Ettifaq. Redsi za veznjaka traže 12 milijuna eura. Inače, Gerrard se s Al Ettifaqom priprema u Hrvatskoj.

City posudio igrača u Španjolsku

11.15 - Manchester City poslao je Savinha na posudbu u Gironu do kraja sezone.

Juve otpisao Bonuccija

10.30 - Juventus više ne računa na kapetana Leonarda Bonuccija, tvrde talijanski mediji. Ovom 36-godišnjem braniču ugovor istječe sljedećeg ljeta.

Rijeka dovela novo pojačanje

9.45 - Igrač koji je izbacio Dinamo u Ligi prvaka na Rujevici. Više ovdje.

Ide li i kapetan Liverpoola prema Saudijskoj Arabiji?

09.33 - Jordanu Hendersonu ponuđen je nevjerojatan ugovor vrijedan više od 700.000 funti tjedno da se pridruži Al-Ettifaqu i postane još jedan igrač koji je stekao bogati ugovor u Saudijskoj Arabiji. Kapetan Liverpoola razgovarat će s menadžerom Jurgenom Kloppom u sljedeća 24 sata kako bi utvrdio što ga čeka u budućnosti u klubu, ali izgledi za povezivanje s legendom Anfielda Stevenom Gerrardom, nedavno postavljenim za menadžera Al-Ettifaqa, su veliki, javlja Daily Mail.

Henderson ima još dvije godine ugovora na Anfieldu za koji se vjeruje da vrijedi oko 190,000 funti tjedno, ali Al Ettifaq je toliko odlučan potpisati s njim da bi bio spreman više nego učetverostručiti njegovu plaću.

Nesuđeni dinamovac ima novi klub

9.30 - Napadač Intera Martin Satriano spominjao se kao potencijalno pojačanje Dinama, no karijeru će nastaviti u Brestu, klubu u kojem je već bio na posudbi.

Japanac stiže u Dinamo

9.30 - Dinamo je dogovorio veznjaka. Više ovdje.

Feyenoord poslao novu ponudu za Ivanušeca

8.41 - Feyenoord je poslao novu, poboljšanu ponudu za Luku Ivanušeca. Na adresu Dinama stigla je ponuda od osam milijuna eura plus razni bonusi.

Inter poslao ponudu za Lukakua

8.30 - Inter je poslao drugu ponudu za napadača Chelseaja Romelua Lukakua od 30 milijuna eura. Belgijski napadač želi ostati u Europi, odbio je Saudijsku Arabiju.

Brightonu nije dovoljno 80 milijuna eura

8.15 - Brightonu nije dovoljno 80 milijuna eura koliko Chelsea nudi za Moisesa Caiceda. Pregovori će se nastaviti.

Elanga prema Unitedu

8.10 - Everton želi dovesti Anthonyja Elanga iz Manchester Uniteda. Pregovori su krenuli, no nisu jedini zainteresirani za 21-godišnjeg ofenzivca Crvenih vragova, javlja Fabrizio Romano.

8.10 - Leipzig je blizu dovođenja stopera PSG-a EL Chadaillea Bitshiabua. Pregovori su u završnoj fazi.

Gdje će Perišić?

08.10 - Tottenham iz Londona krenuo je s pripremama za novu sezonu, a u trening-kampu Spursa pojavio se i Ivan Perišić. Još se ne zna u kojem klubu će igrati 34-godišnji hrvatski reprezentativac. Perišića se proteklih dana povezivalo s povratkom u Hajduk, klub iz kojeg je kao kadet 2006. godine otišao u Sochaux. Međutim, Ivan ima ugovor još godinu dana s Tottenhamom i da bi došao u Hajduk mora raskinuti taj ugovor s londonskim klubom.OVDJE čitajte više o tome...

08.03 - Najpoznatiji talijanski novinar za transfere Fabrizio Romano javlja kako pregovori Chelseaja i Brightona oko transfera ekvadorskog veznjaka Moisesa Caiceda sve bolje napreduju, ali londonski klub morat će platiti više od 70 milijuna eura za 21-godišnjaka.

08.00 - Dobro jutro dragi čitatelji Net.hr-a, nogometni zanesenjaci, fanatici... I u današnjem danu iz minute u minutu pratimo prijelazni rok.

Nakon MMA spektakla godine u zagrebačkog Areni, Fight Nation Championship po drugi put odlazi izvan granica Republike Hrvatske i to opet u Bosnu i Hercegovinu. Finale četvrte sezone ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige očekuje nas u subotu, 22. srpnja, s početkom u 20 sati u Kulturno-sportskom centru Bugojno, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo